lauantai 23. lokakuuta 2010

Lunta, lunta..

Kylläpäs ihmetys oli tänä aamuna suuri, kun katsottiin ulos ja maa olikin ihan lumessa. Yön aikana saatiin muutaman sentin kerros lunta, joka kyllä ilmeisesti sulaa heti huomenna..

No, lumen tulo oli hyvä innoittaja ulos menossa. Meidän pojat ovat olleet jotenkin nihkeitä lähtemään ulos viime aikoina, johtuu varmaankin siitä pukemisrumbasta. Melko paljon enemmän pitää laittaa päälle kuin kesällä. Tänä aamuna ei kuitenkaan tarvinnut pukemisessa huokutella, vaan kaverit sujahtivat kaupunkivaatteisiinsa melkein itsestään.

Tänään testattiin samalla talven "kaupunkivaatteita". Maxilla on Nova Starin toppatakki ja farkut, Fransilla Benettonin toppatakki ja Nova Starin farkut. Välitakkeina Lindexin kivat raitaneuleet, joiden värit sattuivat hyvin poikien asukokonaisuuksiin. Kengiksi tänään oli pakko valita jotain vedenkestävää, koska lumi oli kuitenkin niin märkää. Maxilla Vikingin goret ja Fransilla Eccot. Pakkaskeleille on vielä hankinnassa siistimmät kengät, olisiko Emut..?


4 kommenttia:

 1. Ompas tyylikkäät pojat :)

  Suosittelen Emuja! meille kotiutui pojalle just vastikään ne ja tykkäsin kyllä hurjasti, vaikuttivat aivan superlämpösiltä. Alkoi ihan tehä itellekin mieli samanlaisia ;)

  VastaaPoista
 2. Saataispa tännekin pian lunta, edes pari senttiä.

  Söpön tyylikkäät pojat, niinkuin aina :)

  VastaaPoista
 3. Apua, miten ihania kuvia! Novat näyttävät niin mageilta, voi että alkaa ihan harmittamaan kun meillä on toppatakki kiintiö jo täynnä. Teidän pojat ovat kyllä mitä parhaimpia malleja ja noista kuvistakin näkee hyvin noiden vaatteiden mitoituksen-täysin sopiva mallisto myös "villiviikareille";-).

  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kivasti lunta ja tyylikkäät pojat. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)