maanantai 8. kesäkuuta 2015

VIHREE KALA. JA PIKKU P.Viikonloppuna vierailimme poikien kanssa siskojeni luona, jotka ovat molemmat, ainakin täksi kesäksi, helsinkiläistyneet.
Perjantaina ajoimme suoraan tutustumaan nuoremman siskoni POP UP – kauppaan HOOD – House ofDefenderin tiloissa, osoitteessa Kolmas linja 12. Ja ihana kauppa sieltä löytyikin!

Suomalaista designia, kestävää kehitystä ja kierrätysmateriaaleja.  Ja kauniisti esille laitettuna, pieni liike, mutta niin paljon mukavaa katsottavaa!
Liikkeessä on myynnissä HOODin vanhoista vaatteista, esim. kauluspaidoista, valmistettuja vaatteita. Freia Designin kauniita koruja. Sekä siskoni persoonallisen upeita, VIHREEKALA – tuotemerkillä myytäviä, kierrätysmateriaaleista valmistettuja vaatteita.

Itse ihastuin täysillä VIHREE KALA farkkuliiviin, ja sehän lähtikin kotiin mukaan. Uuden liivin onnellinen omistaja virnisteleekin viimeisessä kuvassa! J
Lauantaina juhlittiinkin pienen prinsessan nimiäisiä, toinen siskoistani sai juuri reipas kuukausi sitten ensimmäisen pikkutytön tähän meidän lähisukuun (minullahan on vain poikia). Muutamilla mekko-ostoksilla onkin tullut jo käytyä tämän suloisen uuden tulokkaan vuoksi..

Nimiäiset olivat kaunis, perheen ja kummien kanssa vietetty kotoisa juhla. Mahtavat itse valmistetut herkut tarjolla, ja juhlakalu käyttäytyi moitteettomasti. Pikku P hymyili ja kulki sujuvasti sylistä toiseen ja oli ilmeisen tyytyväinen kauniiseen nimeensä.
Nimiäisten kuvasaldoa siskoni ILOPIIKKI blogissa.

Meillä oli siis ihan mahtava viikonloppu! Tosin sisälsihän se myös pientä poikien kitinää autossa, kilometrejähän kertyi parin päivän sisään lähes 900 km J
 
 

1 kommentti:

  1. Tänään oli tamperelaisessa Moro-lehdessä juttu pikkusiskosi Vihreästä kalasta ja pop up - myymälästä. Toivotan hänelle onnea ja menestystä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)