sunnuntai 31. lokakuuta 2010

MAXOMORRA ennakkotilattavissa

Napsuttelin Maxomorran uuden upean malliston ennakkotilattavaksi Niilo Iloon. Toimitukset lähtevät Ruotsista alkuviikosta lähtien, joten tuotteita odotellaan parin viikon sisällä. Kaikki ennakkotilaukset toimitetaan heti tuotteiden saavuttua.

Maxomorra onkin uusi toimittaja Niilo Ilossa. Ihastuin aivan täysin heidän mukavan printti- ja värikylläiseen mallistoon, ja lisänä mallistossa on ihanan pehmeät velourhousut ja -takit. Lähes kaikki tuotteet on valmistettu luomupuuvillasta, eikä hintakaan näissä ekotuotteissa päätä huimaa!

Tässä makupaloja uudesta, suositusta mallistosta :)Tämä kallo-pää paita on Maxille, meillä kun nämä pääkallot ovat tällä hetkellä kaikkein suosituimpia :)

5 kommenttia:

 1. Tuo ekan kuvan tunika on pakko saada! Ihana! Ihastelin sitä jo aiemmin jossain kaupassa. Ja nänä on tosiaan aikas halpoja minusta...

  VastaaPoista
 2. Hei. Onko koot paidoissa mielummin reilua vai niukkaa? Tein juuri tilauksen ja toivon, että osasin ottaa juuri oikeat koot? :-) -Marru-

  VastaaPoista
 3. ompa ihanan näköisiä, erityisesti nuo tyttöjen vaatteiden värit on ihania!

  VastaaPoista
 4. Marru: En ole näitä vaatteita vielä nähnyt kuin kuvissa, mutta ainakin aiemmin Maxomorra on ollut ennemminkin reilua kuin niukkaa mitoitusta :)

  VastaaPoista
 5. Joo kiitti vaan! Tämä äiti sekosi noista ihan täysin ja ihan "muutaman" vain tilasin ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)