tiistai 2. marraskuuta 2010

Traktorivillitys

Meidän Fransilla on jatkuva traktorivillitys. Voi sanoa, että niin pitkään kuin poika on osannut puhua, traktori on ollut yksi tärkeimmistä sanoista. Loppujen lopuksi ei edes Salama-autot ja hinausautot ole niin kivoja kuin traktorit!

Tästä tietenkin on seurausta, että Fransin vaatekaapista löytyy paljon traktoripaitoja. Ja tänään sinne saatiin yksi paita lisää.. Nimittäin Metsolalta saapui uusia malleja, mm. tätä traktoripaitaa.

Paidan nähtyään Frans totesi: "Se on kyllä tosi ihana!". Joten eiköhän se kaappiin vain laiteta :)


Traktori-fani leikkii autoilla

Metsolan traktoripaita Fransilla koossa 98 cm, eli kokoa isompana kuin normaalisti. Myös housut Metsolan uutuudet, niistä koko 92 cm.


7 kommenttia:

 1. Meilläkin on traktori-fani. Hän tosin ei välitä siitä mitä kuvia on vaatteissa ja saakin katsella traktoreita kirjoista tai ulkona livenä kun äiti välttelee traktorivaatteiden ostoa! =D

  VastaaPoista
 2. Meidänkin poika tykkää traktoreista, on 2v. On myös päässyt papan traktorin kyytiin, se on aivan parasta. Traktoripaitoja on meilläkin useita, mm. lh Meandin, ph Metsolan ja mitäköhän muita.

  VastaaPoista
 3. Täällä kanssa yksi hullu traktorien fanittaja! :D Meillä traktori on vielä kakaa, on mahdottoman vaikea sana :D Ihana traktori paita, tosi kivan värinen, tuota voisi harkita myös meidän vaatekaappiin! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana paita ,meidän Nooa 2 v tykkää ihan mielettömästi traktoreista myös! Tuo voisi tulla meille myös

  VastaaPoista
 5. Poikien autoinnistus on minusta aina jotenkin liikuttavaa, kun meidän tytölle kaikki lelut kyllä kelpaa, mutta mistään ei erityisesti innostu yli muiden. Aivan ihanaa, että pikkupojat osaavat erottaa autot niin tarkkaan ja vain se tietty kelpaa :)

  Paitakin on kaunis. Metsolan vaatteet ovat meidän suosikkeja.

  VastaaPoista
 6. Minkä kokoista paitaa suosittelet, kun lapsi on nyt n. 86 cm/12,5kg? Metsolan yläosista ei ole muutamaan vaatekokoon kokemusta. Muuten meillä aika paljon käytössä 92.

  VastaaPoista
 7. Riikka: Ottaisin koon 98 cm, jos teillä muissa vaatteissa on koko 92 cm käytössä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)