tiistai 9. marraskuuta 2010

Talvipuvut testissä

Saatiin sen verran lunta parin viime päivän aikana, että ollaan päästy testaamaan uusia toppapukuja tositoimissa. Ja pakkastakin on sen verran, että on syytä ottaa lämpimämmät vaatteet esille.


Maxilla on Molon kaksiosainen toppapuku ja myös hanskat ja kypärämyssy Mololta. Vaikka puku on kaksiosainen, niin toimii kyllä hyvin lumileikeissäkin. Takki on paljon pidempi takaa, ja menee ikäänkuin "pussille" pyllyn alle, jolloin lunta ei pääse takin sisään. Myös housut pysyvät hyvin jalassa ilman henkseleitäkin, jotka unohdin tilata. Molon puvuissa on todella hyvät heijastimet!

110 cm puku on Maxille juuri sopivan kokoinen, vaikka meillä muuten käytetäänkin 104 cm vaatteita. Hanskat ja varsinkin kypärämyssy ovat pientä kokoa, Maxille sopii vielä juuri ja juuri koko 3-5 v.

Fransilla Ticketin pallohaalari, koko 92 cm (sama koko kuin sisävaatteissakin). Hattu Biggulta, ja Molo Kidsin hanskat kokoa 3-5 v.

Tänään kotiutuivat myös NatureShopista tilatut Emut Fransille. Tosi nopea toimitus, perjantaina tilasin ja tänään tulivat jo perille. Ihanat kengät, varsi on niin taipuisa, että voi käyttää myös reilusti taitettuna :)


7 kommenttia:

 1. Molemmat puvut on kyllä niin ihania, ihan harmittaa ettei meillä ole isompia lapsia joille voisi noi puvut hankkia:)

  VastaaPoista
 2. Ihanat asut. Yritän Urholle hankkia alesta seuraavaksi talveksi tuon pallohaalarin Snow baggie mallina, jos nyt johonkin tuota aleen jää. Taitaa olla Ticketin suosituin kuosi tänä talvena?

  VastaaPoista
 3. Kivan näköiset setit! Minunkin tekisi mieli Emuja pojille, mutta ovat vähän turhan tyyriit :(

  VastaaPoista
 4. Ihanat talvisetit! :) Meillä tuo pallohaalari on vielä kaapissa vielä, pian se on pakko kaivaa päälle.

  VastaaPoista
 5. Oliviah: Kyllä tuo pallohaalari on ollut tosi suosittu. Minullakin oli niitä myynnissä tosi reilusti, ja nyt on enää muutama jäljellä :)

  miitu: Emut maksoivat tuolta Natureshopin kautta 69€ postikuluineen, minusta se oli jo siedettävä hinta :)

  VastaaPoista
 6. On kyllä hienot talvikamppeet! :) Minäkin jo kovasti odottelen, että tulisi tännekkin talvi, että päästäisiin testaamaan toppiksia :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)