tiistai 5. lokakuuta 2010

ÄÄNESTYKSEN/ARVONNAN TULOS


Paljon kiitoksia kaikille aivan mahtavasta osallistujamäärästä äänestykseen/arvontaan! Ja kiitos myös lukijalisäyksestä, yli 200:n lukijan mentiin ihan reippaasti, jolloin lahjakorttien arvokin nousi 50€:n!

Asuvaihtoehdoista ykkökuva saavutti oikean murskavoiton, ääniä 204 kpl. Toiseksi tulivat Kameleontin tähtivaatteet 53:lla äänellä ja niukasti kolmannelle sijalle jäivät autohaalarit 50:llä äänellä.


Ja sitten tuloksiin. Arvonnassa käytin apuna numeroarpojaa, joka arpoi voittajien numeroiksi 18 ja 221. Arvonnassa linkittäneet saivat kaksi arpalippua, kommentin jättäneet osallistuivat yhdellä arvalla.

Ensimmäisen lahjakortin, arvo 50€, voitti:
Edla blogista Clouds and rainbows


Toisen lahjakortin, arvo 50€, voitti:
Sifia kommentilla: "Numero 1 näytää mun silmään parhaimmalta. Ja ois kuvassakin varmasti ihana yhdistelmä!!!"


Paljon onnea voittajille! Otatteko sähköpostilla yhteyttä, niiloilo@niiloilo.fi, niin sovitaan lahjakortista tarkemmin :)


Kuinkas sitten itse valokuvaus, mitä äiti valitsee pojille kuvausvaatteiksi? Äänestyksen perusteella epäselvyyttä ei enää pitäisi olla ja täytyy myöntää, että itsekin olin vielä äänestyksen alkaessa ykkösvaihtoehdon kannalla.


Mutta..kuten joku lukijoistakin jo muisteli, pojilla oli vuosi sitten otetuissa kerhokuvissa keltaruskeat vaatteet ja nämä olisivat jotenkin häiritsevän samanlaiset. Keväällä taas otettiin kerhokuvat, joissa pojilla on Kameleontin tähtivaatteet päällä. Jäljelle jää siis nuo metsolan autohaalarit, niistä tulee meidän kuvausasut! Tosin niinkuin muutama jo kommentoikin, yksiväristen mustien paitojen kanssa.

Punaiset vaatteetkin ovat olleet mietinnässä joulukorttikuvia varten, joku lukijoista jo muistelikin meidän viime jouluista "hankalaa" joulukorttikuvausta. Mutta päätin kuitenkin yrittää tänä vuonnakin itse noita joulukorttikuvia, josko vaikka ulkokuvia vaihteeksi?

Kuvausasut on siis valittu, ja odottavat nätisti henkarilla viikattuina. Nyt vain uhkaavasti ollaan oltu syysflunssan kourissa koko perhe, Fransilla on vielä tänäänkin kuumetta, ja kuvaus olisi jo torstaina.. Mutta tätähän tämä on, tyypillistä lapsiperheen arkea :)

3 kommenttia:

 1. Täällä olen aivan onnesta soikeana! :) =D Kiitos! Uskomatonta voittaa jotakin. Sp laitettu :)

  Metsolan vaatteet aivan ihastuttavat kuvausasut :)
  Pikaista paranemista pojille!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa!! :) Täällä toinen onnesta soikea voittaja! Sähköpostia laitettu.

  Hienot vaatteet valitsit kuvaukseen. :) Meilläkin pähkäiltiin kuvausvaatetusta viime viikolla, kun pojilla oli valokuvaus päiväkodilla.

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajalle! Voi, toivottavasti pojat pääsevät valokuvaan, meidän pitää ehdottomasti nähdä ne kuvat;-) metsolan haalari oli minustakin paras vaihtoehto, vauhtivekaroille aivan sopiva kuosi. Mukavaa loppuviikkoa ja flunssan karkoitusta!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)