maanantai 25. lokakuuta 2010

HintaHulinat Niilo Ilossa

Tervetuloa Niilo Ilon HintaHulinoille! Myymme reippailla -15 – 30%:n alennuksilla paljon tämän kauden tuotteita, jotain jokaiselta vaatevalmistajalta.

Saimme myös Moonkidsiltä erän viime kevään herkkuvärisiä ribbi- ja froteevaatteita, jotka myydään nyt -30-40%:n alennuksilla. Toimi nopeasti, vaatteita on rajoitettu erä!

Lisäksi tarjoamme muutamia superedullisia tuotteita, esim. kaikki loput Kimperin pipot vain 5,90€/kpl. Ja Moonkidsin froteiset housut prässeillä uskomattomaan hintaan, vain 12,90€! Säästät lähes -50%! Ja paljon muuta, käy kaupassa tutustumassa.

Tilauksesi mukana saat myös kivan etusetelin jouluostoksia varten. Seteli on voimassa 15.11. – 19.12., ja koskee myös kaikkia mukavia joulu-uutuuksia.

Nyt kannattaa vierailla myös Niilo Ilon kotipuodissa Kuopiossa; kampanjan ajan myymälässä on kirpparipiste käytetyille lastenvaatteille!

Tarjoukset ovat voimassa 7.11. saakka tai niin pitkään kuin tuotteita riitää. Klikkaa ostoksille!


Froteehaalareita 24,90€

Froteehousuja 16,90€

Ribbihaalareita 14,90€
Ribbipaitoja 10,90€


Ribbihousuja 13,90€


9 kommenttia:

 1. Mä sattumoisin tulin kurkkaneesi ennen tätä bloggausta/meiliä puotiisi, ja olin aivan kuutamolla että miten mulla on tälläiset HintaHulinat menny aivan ohi :). Tieto tulikin sitten perässä, kiva kerrankin olla ennemminkin etuajassa. Löysin etsimäni kivassa alessa, hienoa!

  VastaaPoista
 2. Mä olin niin myöhässä, no eipä oikeaa tarvetta ollut, mutta raitapökät ois olleet niin meidän näköiset, jos palautuvat 98 koossa, niin ilmoittele :)

  VastaaPoista
 3. No hyvä, olen kolunnut kaikki nettikaupat josko vielä jollain sattuisi olemaan Moonkidsin kesän froteehousuja. No eihän niitä ole enää oikeaa kokoa missään.
  Joten tämä tuli kuin tilauksesta, että vielä sinulta sain oikean koon, jippey !

  VastaaPoista
 4. klik klik lähti muutama tuote tilaukseen :)

  VastaaPoista
 5. Kiva juttu, että on löytynyt tilattavaa! Noihin Moonkidsin viime syksyn väreihin ei sitten kyllästy, ovat ne niin ihania.

  Postia on tulossa :)

  VastaaPoista
 6. Mäkin tilasin, löytyi just oikeassa koossa Moonkidsin froteehousuja, koot loppu muualla...Kiva kun löytyi edullisesti!

  VastaaPoista
 7. Moonkidsit kolahtivat jo postilaatikkoon ja ihania ovat, kiitoksia kovasta :D

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia, nopeasti tulivat vaatteet ja ovat somia! Mua vaan harmittaa, kun en ehtinyt mustia Moonkidsin froteehousuja ostamaan mistään, nyt oikea koko on loppu joka paikasta. Mistähän niitä vielä saisi...

  VastaaPoista
 9. Meillekin tuli Moonkids-postia :). Kiitos! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)