torstai 14. lokakuuta 2010

Nyt näitä taas tarvitaan..

Mayday, Mayday! Lunta/räntää/vettä tulee taivaan täydeltä!

Taas pitää kaivella kaapista lämpimämpää varustusta ja mielellään oikein vedenpitävää ja helposti puhdistettavaa.

Meillä siirryttiin tänään Ticketin fleecellisiin Rubber raineihin, vuorettomat välikausihaalarit jäivät toistaiseksi naulakkoon ja talven toppapukuja ei lähdetä vielä likaamaan. Rubberit ovat lämpimät ja pojat voivat niissä huoletta rymytä lätäköissä, sisälle tullessa vien puvut tarvittaessa suihkun alle puhdistettaviksi. Oikein kätevää :)
Meillä lumi tulee vielä niin vetisenä, että maahan ei oikein jää vielä mitään. Autojen päällä tosin on jo pieniä lumikasoja. Hrr.. tästä se talven tulo alkaa!

10 kommenttia:

 1. Meillä jäi tänään ulkoilut tyystin väliin. Ulkona tulee vuorotellen vettä ja melkein räntää ja sitten paistaa taas hetken aurinko. Äsken tuuli täysillä ja nyt on taas ihan tyyntä. Taivaanrannassa on kuitenkin sen verran mustia pilviä, että taitaa olla vain tyyntä myrskyn edellä :)

  VastaaPoista
 2. Voitko muuten selventää tällaiselle kelkasta tippuneelle, että miten noi Ticketin plain rainit ja rubber rainit ja muut vastaavat eroavat toisistaan?

  VastaaPoista
 3. Täällä taas on jo toppahaalarikelit. Lämpötila kipuaa päivällä pikkasen nollan lämpimämmälle puolelle mutta kova ja kylmä pohjoistuuli pitää huolen siitä että toppahaalari ei ole lapsilla yhtään liikaa päällä hiekkalaatikolla ( ja sitten sitä hikipäässä haakkaavat lapiolla jäätynyttä hiekkaa =D ). Meillä talvi alkoi 86 cm Minymon toppiksella, joka on tosi kiva. Päikkäreillä kokeiltu jo KappAhlin 92 cm josta tykkään myös kovasti, vastaava Molo odottaa vielä varahaalarina kaapissa talven pituuskasvua, mutta ei enää ole sekään liian suuri.

  VastaaPoista
 4. Anelma: Rubber rain on kumipintaista kangasta ja Plain rain tuulipukumaista (vedenpitävää) kangasta. Molempia saa fleecevuorella tai ilman, takeissa fleecevuori on irrotettava ja housuissa kiinteä :)

  VastaaPoista
 5. Juuri niin :) Meillä ihan sama juttu tänään.Mietin aamulla,että jokohan toppapuvut heitetään päälle,mutta sitten muistin kaapissa roikkuvat Ticketin fleevevuorelliset rubberit ja nehän oli kuuin nenä päähän tällaiseen loskapäivään!

  VastaaPoista
 6. Me ollaan tällä viikolla menty leksussa jo ticketin baggiella ilman vuorta, mutta jos kovin sateisia ilmoja, niin tuo rubberi on aivan paras!

  VastaaPoista
 7. Toppahaalari on ollut nyt kolmena päivänä kerhoilijalla, ostan aina syksyn rämpsykeleihin ns. huonomman toppahaalarin (käytetty), jolla saa rymytä.

  VastaaPoista
 8. Meillä ei ole vielä tullut kuin muutama pisara vettä mutta sitä myräkkää odotellessa..ihan samoin aatoksin meinasin varautua huomiseen. Esikoiselle ticketin fleecerubberi ja kuopukselle elloksen samantapainen haalariversiona. Tänään pojilla oli baggiet ilman vuorta ja arvaa mikä näky kun vatsasta alaspäin ihan savilöllössä..maa on märkä vaikka lehtikasassa hyppiikin!

  Kauniita päiviä teille, hei joko teillä oli se kuvaus, miten meni, olitko mukana?

  VastaaPoista
 9. Meillä on juurikin tuo samainen puku saman värisenä :) Koko 80cm on Patrikille vielä hieman reilu, mutta voisi kyllä käyttää jo. Taidankin itse asiassa ottaa sen käyttöön :)

  VastaaPoista
 10. Aamunkukka: Ei päästy siihen kerhokuvaukseen, pojat (ja äiti) olivat vielä liian kipeinä. Nyt olin juuri varaamassa valokuvaamoon aikaa, mutta pojat olivat eilen saanee sakset käsiinsä ja leikkasivat sitten vähän lisää toistensa hiuksia. Näyttää ihan, että Maxilla on pälvikalju ;)

  Ihan selkeästi jollain on jotain meidän valokuvausta vastaan...

  Maria: Kannattaa ottaa rubberi käyttöön, on tosiaan ihan paras näillä ilmoilla :) Ja rubbereissa nuo kootkaan eivät ole niin reiluja kuin esim. Ticketin haalareissa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)