sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Reissussa


Onpas ollut vauhdikas loppuviikko! Torstaina lähdettiin hankintamatkalle Helsinkiin, ja palattiin myöhään eilen illalla. Pojat viettivät pari yötä mummolassa, joten ehdittiin verkkokaupan hankintojen lisäksi shoppailla myös omia ostoksia ja käydä vähän sukuloimassa.

Aikataulu oli meillä aika tiukka ja koko ajan keksittiin lisää tekemistä, joten rentoutumista ei viikonloppuun paljoa mahtunut. Mutta kivaa oli :)

Yövyttiin Hotelli Tornissa. Huone varattiin jo alkukuusta Sokkarin 3+1 päivien aikaan, joten saatiin normaalihuoneen hinnalla superior-huone ylimmistä kerroksista. Sieltä olikin oikein kaunis näköala kaupungin ylle, samoin Tornissa olevasta Ateljee Barista, joka sijaitsi vielä muutamaa kerrosta ylempänä.

Hotellihuoneet on sisustettu eri aikakausien tyyleillä, me saimme funkkishuoneen, joka oli minulla toiveenakin. Huone oli oikein mukava, vähän erilainen kuin normi-hotellihuoneet. Tosin lasikylpyhuone oli melko erikoinen..

Keskustan kauppakeskuksia kierreltiin aina, kun aikataulu antoi myöten. Parhaimmat, ja jo ennakkoon suunnitellut hankinnat, olivat pojille duffelitakit Zarasta ja Maxille Emut, Fransin kokoja ei löytynyt.

Ja verkkokauppaankin saatiin hankittua kivoja uutuuksia, osa näistä tulee jo kevääksi, loput ensi syksynä. Kaiken kaikkiaan oikein mukava reissu!

Hotellin vastaanotto

Näköaloja tornista

Funkkishuone ja lasikylpyhuone

Hyvät näkymät huoneen ikkunoista
Pojille duffelitakit Zarasta

Maxin Emut, Fransin kenkät vielä haussa

12 kommenttia:

 1. kivoja kuvia ja ois kyllä ihana joskus yöpyä hotellissa...meillä huomenna retkipäivä pääkaupunkiseudulle Liljan kanssa..houkuttais kyllä päästä kaupoillekin...

  VastaaPoista
 2. Upea reissu!!!
  Torni on kyllä kiva ja kivalla paikalla.
  Tosi ihanat nuo Zaran duffelitakit.

  VastaaPoista
 3. Ihanat nuo Emut, minäkin tilasin itselleni, monen bloggarin innoittamana natureshopista. Nyt vain odotellaan niitä pakkaskelejä =)

  VastaaPoista
 4. Oi miten kivalta reissulta näyttää!
  Varmasti piristää mieltä :)

  Onko verkkokaupan uutuuksissa muuten kyse uusista merkeistä??

  VastaaPoista
 5. Ihanan kuuloinen reissu teillä ollut =)
  Ja kivoja ostoksia saitte tehtyä. Munkin tarttis tuollaiset takit hankkia pojille.

  Toi teidän hotelli & huone oli aikast upeet :)

  Mekin käytiin pe-la miehen kanssa Hesassa halloweenia juhlimas, hotellis kans yötä.me ei kaupoille asti keretty yhtään.
  Kivoja nuo ilman lapsia tehdyt reissut välillä:)

  VastaaPoista
 6. Mukavalta kuulostaa!! Ja hienoja nuo kuvat! Komeat näköalat ja oikein kiva huone :)

  VastaaPoista
 7. Kivan kuuloinen reissu, mekin yövytään välillä stadissa hotellissa ja usein juuri Tornissa, tykkään sen tunnelmasta!

  VastaaPoista
 8. Uusi lukija ja blogisti ilmoittautuu. :)

  Kivan kuuloinen reissu, ja tuo hotelli Torni on tosi kiva paikka. Mä oon katsellut samaa duffelitakkia meidän pojalle, mutta jostain syystä en ole saanut ostettua. Ehkä siksi kun ei me oikeasti tarvita...

  VastaaPoista
 9. piia: uusista merkeistä on kysymys, mutta kuitenkin sellaisista, joita tulee myyntiin jo nyt marraskuussa eli Småfolk ja Molo Kids.

  Småfolkia tulee alusta lähtien täysi mallisto, mutta Mololta ei vielä tälle talvelle toppavaatteita. Ensi syksystä lähtien Niilo Ilosta saa myös Molon toppamalliston :)

  VastaaPoista
 10. Hienoja uutisia, onnea hyvistä merkkivalinnoista Niilo-Ilolle! Ja kiva kuulla että teillä oli onnistunut reissu muutenkin. Arvaas haaveilenko mä noita duffeleita meillekin, olen yrittänyt kiertää Zaraa kuin kissa kuumaa puuroa;-) Emut olivat hyvä ostos,kiva kun löysit!

  Mukavaa uutta viikkoa teille!

  VastaaPoista
 11. Teillä ollut varmasti oikein mukava ja rentouttava matka! ja taas nuo ihanat Zaran takit tulevat vastaan, niin kauniit <3

  VastaaPoista
 12. Jee!! Småfolk ja Molo on meidän (siis minun) suosikkimerkkejä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)