sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Kyllä syksylläkin on mukavaa..

Max on ollut vähän harmissaan kesän loppumisesta, uimaan ja aurinkoa ottamaan tekisi vielä mieli. Shortseja ja t-paitoja ei ole vielä saanut pakata talviteloille, ja aina jos ulkona vähänkin paistaa aurinko, Max käy vaihtamassa shortsit ja t-paidan päälle. Eikä sitten meinaa millään ymmärtää, että kesävarustuksessa ei voi lähteä ulos. Maxsin mielestä kesä on silloin, kun aurinko paistaa!

Nyt ollaan kuitenkin löydetty syksyssä kaksi mukavaa asiaa. Lehdet, joissa voi riehua ja peuhata, ja olla vaikka pikkuveljen kanssa lehtisotaa. Ja toinen jännittävä juttu syksyssä on pimenevät illat. Kuinka jännittävää onkaan ulkoilla vähän hämärällä, kun ei nää kaikkien puiden taakse ja talojen sivustoille. Ja varjoista muodostaa vaikka minkälaisia kuvioita. Varjoissahan voi olla vaikka Mörkö, tai "kammottava hirviö", niinkuin Max asian ilmaisi. Frans ei halua vielä osallistua näihin hirviö-juttuihin, ovat kuulemma "liian pelottavia". Hyvä niin, kaikki ajallaan :)

Nyt kun lehtiä on tippunut puista ihan reippaasti, käytiin eilen puistossa lehtisotasilla. Äkkiä, ennenkuin kaupungin puhallusmiehet tulevat siivoamaan lehdet pois..

Pojilla Ticketin fleecevuorilliset Plain rainit ja Kimperin pipot


8 kommenttia:

 1. Mekin lähdetään ihan justiin pienimmän neidin kanssa fiilistelemään ensin ihan oman pihan lehtiä ja sitten koulun ja eskarin pihalle sinnekin lehtileikkejä leikkimään! Ei ainakaan ruokalevosta tietoakaan, mutta muta/lehti kyntämisen jälkeen uni maistuu ja hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Samoissa puuhissa oltiin ja tultiin hirmuisen näkäisinä kotiin =)

  VastaaPoista
 3. Vähän asian vierestä, mutta kivoista kuvista pisti silmään ruskea kypärämyssy. Mistä sellaisen voisi ostaa? :)

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia ja kyllä - syksy on ihanaa aikaa!
  Odottakaan vaan kun itse löydän noin mahtavan lehtikasan niin pompsis vaan... :-D

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania syksyisiä kuvia! :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Kypärämyssy on joko Jonathan tai Kivat, molemmilla merkeilla on tämän vuoden mallistossa melkeinpä saman sävyiset harmaanruskeat kypärämyssyt :)

  VastaaPoista
 7. Tuo onkin sitä parhainta syksyssä! Kuulas,kaunis päivä ja kuivat lehdet missä telmiä. kyllä näillä kuvilla jaksaa taas ne raparalli ajatkin;-) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Meilläkin on pikku-Toukka innostunut lehtien potkimisesta ja heittelystä. Ja isoissa lehtikasoissa on kiva kahlata! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)