tiistai 19. lokakuuta 2010

Syyslomalla

Oltiin syysloman kunniaksi pikalomailemassa mummolassa, vietettiin viikonlopun lisäksi tämä alkuviikko mummon ihanien lihapatojen (ja kakkujen + pullien) äärellä.

Nyt on levätty ja syöty, mutta oli meillä loman aikana myös mukavasti kuntoilua. Käytiin kaksi kertaa Fontanellassa uimassa, se olikin oikein pienten vesipetojen paratiisi. Kuvien laatu on vähän heikko johtuen melko hankalista kuvan-otto-olosuhteista, ja liian nopeista malleista :)


Lämmin kesä opetti meidän pojat uimaan pollukoilla, ja sukeltaminenkaan ei menoa haittaa!

Liukumäestä alas ja sukellus!


Ja pienenpi perässä..

Alkuun vähän hirvitti, mutta hyvinhän tuo sukeltaminen tuntuu sujuvan. Toinen huippuleikki oli hyppiä altaan reunalta "pommilla" altaaseen..

Aika väsyneitä poikia tällaisen reissun jälkeen, ja äitikin väsähti niin parin tunnin vahtimisesta, että nukuttiin kunnon päiväunet koko porukka. Nyt taas jaksaa, eikun vain kohti arkista aherrusta :)

5 kommenttia:

 1. Milloin te aloititte uimahallissa käynnin?

  Minulla haluttaisi kovasti viedä poika kokeilemaan, mutta epäilyttää kun tosinaan on ihottumaa. Ja näkeehän sen kuvistasi, että vesi on lasten elementti :)

  VastaaPoista
 2. hanna-naa: Maxin kanssa käytiin vauva-uinnissa muutamien kuukausien ajan, kun Max oli noin 5 kk. Franskin kävi ensimmäisen kerran uimassa noin puolen vuoden ikäisenä. Niin pienenä ei vain voi olla uimassa kovin kauan, kun pienelle tulee helposti kylmä.

  Viime talvenakin käytiin säännöllisesti uimassa, mutta silloin pojat olivat huomattavasti arempia vedessä. Olivat tietysti pienenpiäkin, mutta kyllä lämmin kesä opetti meillä pojat nauttimaan vedestä. Uimassa kun käytiin viime kesänä monta kertaa päivässä :)

  VastaaPoista
 3. Kävittekö muuten kesällä Viron puolella kylpylöimässä? Näin siellä perheen jonka äiti oli ihan sinun näköisesi ja hänen kaksi poikaansakin oli kovin samannäköiset.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Ei olla oltu kesällä Virossa, joku meidän kaksoiskappale-perhe :) Vaikka kiva olisi lähteä..

  VastaaPoista
 5. Oi, näyttää kyllä poikien lempiharrastukselta tuo homma :)
  Meillä myös tykätään!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)