tiistai 3. tammikuuta 2012

Molo Kidsin välikausihaalarit

Tänään saapuivat Niilo Iloon Molo Kidsin välikausihaalarit ja uutuutena myös vk-hanskat. Väreinä on tänä keväänä tutun sateenkaaren lisäksi musta, vaalea lila (mauve) ja sininen (nordic).

Haalareiden mallia/materiaalia on hieman parannettu viime keväästä. Vedenpito kankaalla on jopa 10 000 mm, ja vuoritus on osittain fleeceä. Hihoissa, lahkeissa ja puvun etuosassa on liukaspintainen vuori ja selkä/peppu ja kaulus on fleecevuorattu. Tosi mukava muutos, fleece on minusta ainakin suomen oloissa hyvä lisä välikaudelle.

Molo Kidsiltä saimme myös pienen erän sisävaate-uutuuksia, iso osa sisävaatteita on vielä tulossa.

Tervetuloa tutustumaan :)

13 kommenttia:

 1. onko samaa koko luokkaa kuin vastaava talvihaalari?

  VastaaPoista
 2. Oi toi liila on aivan ihana! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kun löytyy hanskoja myös! Saappaat saapuivat tänään, nyt näyttää paremmalta koolta ensi talveksi, kiitoksia!

  Terveisin Vera Konkkaronkka-blogista

  VastaaPoista
 4. Hyvännäköisiä haalareita, mutta hinta on kyllä todella suolainen välikausihaalariksi :(

  VastaaPoista
 5. Tänä talvena on kyllä pärjännyt loistavasti kunnon kuoripuvuilla ja kerrospukeutumisella. Toppikset olleet käytössä alle 5krt. koko talvena, täällä pääkaupungin kainalossa;)
  Meidän luottotoppikset on Molot, joten olisikohan molo sitten myös välikauteen. Tähän asti on luotettu plan trainiin ja Po.p kuoripukuihin.

  VastaaPoista
 6. Voisko noista hanskoista saada ns. testiä, että pitävätkö kunnolla veden? Heti lähtee meille, jos pitää vettä upotettuna veteen! Olen niin pettynyt Reimatecin plussiin... mutta tuota hintaa ei viitsi maksaa jos ei pidä vettä. (siis tiedän et mainostetaan vedenpitäviksi, mutta onko siinä teipattu sisähansa tms.)

  VastaaPoista
 7. Molon haalarit on kyllä ihania! Mutta olipahan hinnat nousseet -> 30 e viime vuodesta! :( Onko sama trendi muillakin merkeillä? Polly-haalarin olin aikeissa ostaa kevääksi, mutta tuo hinta on kyllä jo aika kova...

  Terkuin Minttu, 3 pojan ja yhden tytön äiti-ihminen

  VastaaPoista
 8. Voi jee. Miksi tuon lilan pitää olla noin valju (vai onkohan oikeastikin? Ehkä kun on mauve :D).

  Sovituskuvia varmaan tulossa? :) Kiitos näistä. Olisin vaan ehkä kaivannut vähän enemmän väriä, muihinkin kuin sateenkaariraitoihin. Tuollainen vaalea lila taitaa olla nyt muotia kun se pomppaa joka mallistossa eteen.

  VastaaPoista
 9. Molon välikausihaalareiden hinnat ovat todellakin nousseet, mutta haalarikin on aivan eri haalari. Materiaali parempi (kestävämpi ja vedenpito 10 000mm), ja haalarissa on myös tuo mainittu osittainen fleecevuoraus sisällä.

  Pukuja ei olla ehditty vielä testata, mutta ainakin päällepäin näyttää että kokoluokka sama kuin talvipuvuissa. Tietenkin kun toppaus puuttuu, ovat talvipukuihin verrattuna vähän reilumpia :)

  VastaaPoista
 10. Tilattu on :) Ihan mielettömän hyvä ja kestävä haalari! Hinnan noususta huolimatta ei uskalla toiseen merkkiin siirtyä. Ehdottomasti ollut vk- vaatteista paras. Viime syksyn puvussa ei mitään käytönjälkiä vaikka se päällä on ryönätty lähes päivittäin.

  VastaaPoista
 11. Hei,

  Tuleeko Mololta tällä kertaa välikauteen ollenkaan niitä ihania sateenkaari-ulkoiluhousuja, joita oli viime vuonna vyötärö- ja henkselimallisina? Jos ei tule, niin voi harmi!

  VastaaPoista
 12. zirk: Minun mielestä ei olisi ollut ollenkaan tilattavissa niitä sateenkaarihousuja, mutta nyt en ihan varmaksi muista. Meillä on ainoastaan mustaa housua :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)