perjantai 20. tammikuuta 2012

UUTUUS! ManyMonths villavaatteet

Tänään sain kivoja uutuuksia Niilo Iloon, ManyMonthsin merinovillaisia välivaatteita. Kypärämyssyjä, välihaalareita, legginssejä, paitoja, vauvan myssyjä, villalapasia..

ManyMonthsin villavaatteet on valmistettu 100% merinovillaribistä, joka on materiaalina lämmin ja joustava, mutta mukavan ohut, eikä myöskään kutita.

Meillä villavaatteita käytetään väliasuina sekä talvi- että välikausihaalareiden alla, erityisesti villalapaset ovat suosikkituote. Villalapaset lämmittävät hyvin hanskojen alla, jos muuten ei lapsen sormet pysy lämpimänä.

ManyMonthsin villavaatteille annan plussaa myös kivoista väreistä, mm. ruskeaa, vihreää, pinkkiä ja turkoosia. Sekä joustavasta koosta, sama tuote käy pitkien resorien ansiosta usemman kauden ajan. Ja myös istuvuudesta erityisesti kypärämyssyn kohdalla.

Onko ManyMonths sinulle tuttu tuote, oletko käyttänyt? Tai käytetäänkö teillä yleensäkin villaa välikerroksessa, vai kenties jotain muuta esim. fleeceä?7 kommenttia:

 1. Noi on niin huippuja villavaatteita! Eikä todellakana kutita!

  Meillä käytetään sekä villaa että fleeceä ja myös ManyMonthsia on ollut ja on parhaillaankin.

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti parhaat villavaatteet mitä on. Harmi ettei meidän kuopukselle enää oikein riitä koot muuta kuin kypärälakissa. Siinä ei pää lakin alla palele edes -30 asteessa. Pitääkin kurkata valikoimaa :D

  VastaaPoista
 3. Aivan huippuja!! Meillä on käytetty vauvasta asti, ensin vaippahousuina ja nykyisin alusvaatteina pakkasella. 4 -vuotias pitää erityisesti legginsseistä etenkin nyt, kun niitä saa pinkkeinä =). Kypärämyssy on myöskin hyvänmallinen. Nyt voisin harkita välihaalaria.

  VastaaPoista
 4. ManyMonthsit on kyllä todella hyviä. Meillä on käytössä ollut vauvasta asti.

  VastaaPoista
 5. Meillä on kypärämyssy todellakin todettu ihan parhaaksi.

  Kolmatta talvea taitaa 4-vuotiaalla olla tuo ManyMonths, aikaisempien liian paksujen/liian lyhyiden kaulaosien tms. kokeilujen jälkeen.

  Muita tuotteita ei ko. merkiltä ole testattu. Villahaalari on aina joltain valmistajalta olemassa, mutta käytössä vasta paukkupakkasilla eli tänä talvena ei vielä kertaakaan.

  VastaaPoista
 6. Kypärämyssy on todella hyvän mallinen. Istuu lapselle kuin nenä päähän ja on lämmin. Tumput sen sijaan on koettu meillä jotenkin huonoiksi varsinkin pienellä lapsella, kun ne saumat on jotenkin niin vahvat. Välihaalari on kokeilematta. Pitääkin ensi talveksi kokeilla tätä merkkiä Ruskovillan sijaan välihaalariksi.

  VastaaPoista
 7. Meillä käytetään kanssa villa vaatteita. Meillä on ollut perus ruskovillan, myllymuksujen ja kivatin villa vaatteita. Uudet kypärämyssyt olis kyllä ehkä ostettettava. Meillä on nyt myllymuksujen ja isomman kypärämyssy löpähtää tosi nopeesti ja pyörii päässä kirjaimellisesti. Sitten ulkona vilkkuu korvat :( Naapurin lapsilla on nuo manymothsit ja on tosi paljon kehunnut.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)