keskiviikko 25. tammikuuta 2012

ALEN LOPPURYSÄYS, LISÄALE -15%!Niilo Ilossa on alen viimeinen viikko, nyt saat -15%:n lisäalennuksen kaikista jo alennetuista hinnoista koodilla LISÄALE15.

Syötä koodi ostoskorin lunastuskoodi kenttään, ja alennus lasketaan automaattisesti. Lisäale on voimassa tammikuun loppuun 31.1. saakka (tai niin kauan kuin tuotteita riittää) ja koskee vain uusia tilauksia eikä sitä voida hyvittää jälkikäteen. Tarjouksella ei ole minimiostorajaa. Alennus ei koske uutuuksia, ja on voimassa verkkokaupassa sekä Kuopion myymälässä.

Paljon kevätuutuuksia on jo saapunut, esim. Ticketiltä ensimmäinen erä välikausivaatetta ja Racoonilta saimme erän suloisia Sweet Heart sydänvaatteita pienille tytöille. Myös suositut ManyMonths villavaatteet löytyvät nyt valikoimastamme!

Tervetuloa aleostoksille ja tutustumaan uutuuksiin!

4 kommenttia:

 1. Hei! Osaatko sanoa onkohan tämä ( http://www.niiloilo.fi/didriksons-talvihattu-calvin-bright-blue-p-1526.html ) Didriksonin lakki lähellekään Molon Space-väriä? Näyttäisi kivalta, mutta en uskalla tilata, jos ei sovi yhteen. :)

  VastaaPoista
 2. Tuo Jam Suit taitaa olla joku uusi malli haalareissa? Onko Jam Suitilla ja Uffolla muita eroja kuin vedenkestävyys, onko ne erilaista materiaalia ja mallia? Kiitos etukäteen tiedosta!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Hattu on itsessään kirkkaamman sininen kuin Molon space-väri, mutta hatun Didrikoson teksti kyljessä on samaa space väriä. Eli voisi hyvin sopiakin :)

  VastaaPoista
 4. Tintti08: Jam suit on tosiaan uusi mallinimi, mutta on minusta malliltaan melkein kuin entinen Uffo. Ja myös kangas on samanlaista mattapintaista kuin ennen.

  Nykyinen Uffo on Jam suitiin verrattuna hieman kapeampi. Ja tässä uudessa Uffossa on samanlainen liukaspintainen kangas joka oli myös viime syksyn vk-haalareissa, tosin nyt vesipilariarvo on noussut 8000mm-->10000mm.

  Mutta tosiaan haalarin mallit ovat suht' samanlaisia, kangas erilainen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)