torstai 5. tammikuuta 2012

Toimituskuluttomuus / lisää aletuotteita


Niilo Ilossa Loppiaisen ajan kaikki tilaukset ilman toimituskuluja, toimituskuluttomuus voimassa tänään ja huomenna 5.-6.1..

Aletuotteisiin lisätty uusia vaatteita, nyt myös Metsola ja lisää Maxomorraa, aleprosentit -20-40%. Myös Poistokoriin siirretty paljon yksikkökappaleita, ale -30-60%.

Tervetuloa edullisille aleostoksille!

Niilo Ilo toivottaa mukavaa Loppiasta :)

5 kommenttia:

 1. Voi ei, kaikkea ihanaa siellä olisi ja vielä kun ilman toimituskulujakin :) Löysin heti hirveesti ostettavaa, mut budjetti ei taida antaa myöten :/

  Miten muuten tuo molon vk-haalari. Onko kestävämpää kuin Reimatec puvut? Entä tarkeneeko tuolla jo lumien sulettua, et millainen tuo vuori on :)?

  VastaaPoista
 2. titti: Kyllä Molon vk-haalari on kestävää ja oikein hyväntuntuista kangasta. Itsellä ei ole kovin hyviä kokemuksia Reimatecistä, vaan juuri Molon ja Ticketin haalarit ovat meillä kestäneet huomattavasti paremmin :)

  Vk-haalarin fleecevuori ei ole paksu, ja tosiaan vain osittain eli selän, pepun, kauluksen ja hupun alueella. Eli tärkeimmissä, eniten kylmille alttiilla alueilla. Varmasti heti lumien sulettua pääsee käyttämään, mutta välikerrosta vielä siinä vaiheessa kannattaa alle laittaa :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin löysin ostettavaa, ja niitä jo ostoskoriin klikkailin. Oli vaan joku muukin ostamassa samoja tuotteita ja jäin ilman =( mutta hyvä kun kauppa käy =)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kovasti vastauksesta :) Täytyy katsoa raaskinko täksi vuodeksi ostaa, mutta Reimat jää kyllä meilläkin tästälähtien kauppaan. Ensi vuodeksi sitten tilaan molon puvun kevääksi. En tykänny yhtään kun meillä oli Reiman haalari, niin vähällä käytöllä ja tummuma tarttui kiinni ja naarmuuntu tosi pian :/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)