torstai 8. syyskuuta 2011

Molo Kids Polaris - toppahaalareiden koot


Tässä vähän sovituskuvia auttamaan Molo Kids Polaris toppahaalareiden valinnassa. Malleina Max 4 v 7 kk, pituus 109 cm, vaatekoossa siirtymässä 116 cm. Ja Frans 3 v 3 kk, pituus 98 cm, vaatekoossa siirtymässä 104 cm.


Maxilla rainbow haalari koossa 116 cm. Tämä koko tulee meille ensi talveksi, voi käyttää heti alkutalvesta ja on kasvunvaraa koko talven käyttöön.


Tässä näkyy hyvin Molo Kidsin mahtavat heijastimet :)


Hanskat ja hattu Maxilla kokoa 6-8 v, nämä ovat niukempaa mitoitusta.


Fransilla rainbow-haalari koossa 104 cm, tämä on meidän valinta ensi talveksi.
Fransilla hanskat ja hattu koossa 3-5 v


Tässä on meidän poikien ensimmäiset toppahaalarit ensi talveksi, molempien suosikki oli heti tämä sateenkaari-kuosi. Eikä äidilläkään ole mitään sitä vastaan, ihanan värikäs! Ja Fransillahan oli jo pari vuotta sitten samainen Molon haalari, eli malli ja laatu on hyväksi todettu. Lämmin ja kestävä :)


17 kommenttia:

 1. Huh, eli ilmeisesti valitsin meille oikein, kun otin isosiskolle (84cm) koon 92 Polariksesta. Meille tuli Ladybird-väri, en Niilo Ilosta sitä löytänytkään. Pelkäsin että otinko liian ison..

  VastaaPoista
 2. Ihanat haalarit! Eikä näytä yhtään liian reiluilta.

  Mitenkähän noissa vauvojen haalareissa, onkohan nuo koot miten reiluja? Lapsi nyt 75cm pitkä niin riittäisikö 80 senttinen vai pitäisikö olla 86?
  Me ei kyllä ehkä tarvittaisi toista haalaria, mutta kun jos kuitenkin ;).

  VastaaPoista
 3. Juuri sopivan näköiset haalarit on pojilla :)
  Meillä Danskulle(pituus nyt 93cm) tulossa 98cm Molo Kids ja ehkä 104 koon PO.P. Ja siis 92cm Molo kids tulee menemään meillä vielä alkutalvestakin.

  VastaaPoista
 4. Ihanan pirteät :) Mä ostan pojalle 86cm polariksen. On just passeli. Selkä mitta sama kuin Reiman 80cm puvussa ja lahkeet samat kuin Reiman 86-92 puvussa. Just meidän pojan mallinen. Pojalla pituutta 76,5 reilu 1kk sitten. Ei yhtään ison näköinen vaan just passeli ja pieni kasvunvara eli menee varmasti koko talven. Harmi kun Suomesta ei saa 86cm kokoa.

  PS. iso kiitos ihanasta arvontapalkinnosta joka tuli niilo ilosta toisen blogin arvonnasta :)

  VastaaPoista
 5. L-E: Vauvamalli ovat kokonaispituudeltaan sama kuin vastaavan kokoinen isompien haalari. Vauvamallissa vain niska-haaramitta on pidempi ja haara-lahjemitta taas lyhyempi kuin isompien mallissa.

  Meillä ei tuota vauvamallia olla päästy enää sovittamaan, mutta tittin kommentti olikin teille aika osuva, aika samankokoinen lapsi ja heille on sopiva kasvunvaralla 86 cm Polaris. Eli varmasti teillekin voisi olla sopivin 86 cm haalari :)

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia avusta myös tittille! Lahkeet ne yleensä on ekat jotka jää meillä lyhyeksi eli ei taida uskaltaa enää 80 senttistä haalaria hommata.

  VastaaPoista
 7. Tuo se taitaa olla meidänkin suosikki haalari esikoisen kohdalla.:)

  Ihanat sovituskuvat.

  VastaaPoista
 8. Meillä on yhdellä lapsella tuo sama rainbow ensi talveksi, aivan mieletön:)
  -mari kuplasta-

  VastaaPoista
 9. Tuo rainbow on oma suosikkini...ollut jo pari vuotta. Toiveissa olisi, että My kelpuuttaisi sen jonakin talvena...vaan eipä taida. On ollut fire, bubblegum ja nyt täksi talveksi velvet. Ja nyt 108cm pitkälle 4v 7kk tytölle koko 116cm on sopiva eli ei liian iso, mutta silti varaa kasvaa. Viime talvena 104cm Polaris jäi lopputalvesta pieneksi varsinkin hihoista.

  VastaaPoista
 10. Ihana on. =) Meillä kuopuksella keskimmäisen vanha rainbow.

  Hauska muuten huomata miten lapset on niin erilaisia sen suhteen mitä heille saa pukea päälleen. Meidän esikoispojalle 5,5v menee mikä vain. On tietty jotain lemppareita ja tykkää värikkäistä vaatteista, mutta pukee mukisematta kaiken päälleen. Näin on periaatteessa esikoisen ja kuopuksenkin kanssa, mutta 2,5-vuotias on välillä tosi tarkka vaatteistaan, vaikka poika onkin. Suosikki yli muiden on metsolan punainen apila paita, joita ei haluttaisi riisua ikinä pois. Mutta tytöt taitaa olla tarkempia näissä jutuissa.

  Niin ja en mä kyllä ikinä oo kysyny pojilta minkälaisen haalarin ne haluais. Tai vaikka kysyisinkin niin päätökset teen minä. Mutta jos ei lapsi suostu pukemaan jotain päälleen, niin eihän sitä tietty kannata ostaa. =)

  Onko Metsolan talveen muuten tulossa apilapaitoja?

  VastaaPoista
 11. L-E:lle mä voin ottaa huomenna kuvia ja lisätä blogiini mut meillä on pitkä jalkainen poika jolle sovitin Reiman pukuja 80 ja 86 ja kummankin malli oli tökerö/huono. Uskon et teille ainakin polariksessa parempi toi isompi koko :) Niskasauma haara n. 52-53cm. Lahje n. 30cm.

  VastaaPoista
 12. Kiitos sovituspostauksesta. Meidän pojalla on mittaa 96cm ja mietin, että otanko 98cm vai 104cm, mutta otan ehdottomasti tuon 104cm talveksi.

  VastaaPoista
 13. Anonyymi: Metsolalta ei ole tulossa nyt apilaa, mutta kaikkea muuta kivaa kyllä, esim. bambeja :)

  Meillä pojat ovat molemmat tarkkoja mitä päälleen pukevat, on varmaan ammatin varjopuolia..;) Mutta äiti on hyvä jujuttamaan, esim. tämä toppahaalarin valinnan pojat tekivät valmiista vaihtoehdoista (joista äidille sopivat kaikki). Ja nyt kun pojat ovat saaneet itse valita haalarit, äiti saa vapaasti valita kakkoshaalarit :)

  VastaaPoista
 14. Onko nuo hatut pojilla ne kypärämyssyt vai ne toisenmalliset Rain hatut?

  VastaaPoista
 15. On se rainbow vaan ihanan värikäs:). Meillä oli viime talvena (silloin 93-98-senttisellä) 98-senttinen Molo kidsin rainbow-kuosinen haalari, hyvin mahtui koko talven ja sai kehuja päiväkodin tädeiltä erottuvuudestaan ja muutoinkin. Tulevaksi talveksi on ostettu Molo kidsin Autumn check -kuosinen haalari koossa 110 cm - on vielä tällä hetkellä liian iso noin 100-senttiselle, mutta eiköhän tuo viimeistään joulu-tammikuussa ole jo sopiva. Lisäksi meillä on Molo kidsin 104-senttinen takki, johon sopivat housut pitäisi vielä löytää (104-senttiset Molo kidsin housut ovat vyötäröltä aivan liian isot - vinkkejä suht' hoikalle pojalle sopivista tummanpunaisista toppahousuista otetaan vastaan...) sekä Ticketin tähtikuosinen tummansini-turkoosi 104-senttinen haalari, joka yllätyksekseni olikin pienempi kuin Molo kidsin 110-senttinen haalari. Voihan se olla, että jotain muutakin ehtii vielä talveksi kotiutua...terveisin Aake07:n äiti

  VastaaPoista
 16. Makeita haalareita!!:) Kysyn nyt täällä vaikka ei aiheeseen liity, mutta oliskos jollain myydä hyväkuntoista 86 kokoista Ticketin plain rainia pojalle? Ei ruskeaa, kun isoveikalla on ruskea. KIITOS!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)