torstai 15. syyskuuta 2011

Nihkeitä aamuja

Tällä viikolla meillä on ollut todella nihkeitä aamuja, poikia on kiukuttanut kerta kaikkiaan kaikki!

Liian aikaiset herätykset, liian pimeää, liian sateista.. Tai äiti on valinnut ihan väärät vaatteet, lempipaidat ovat pesussa tai haalari on ihan tyhmä.. Tai muuten vaan koko päiväkoti-touhu on ihan tylsää!

No, eihän se aina huvita meitä aikuisiakaan. Kiukutellaan tämä viikko ja ehkäpä ensi viikolla jo menee paremmin. Tässä muutama osuva tilannekuva :)
Väsyttää..
Ei huvita..
Jäädään kotiin, ei lähdetä mihinkään..

Tässäpä meidän mielipide koko touhusta! :)

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa jotenkin niiiin tutulle. Meillä ei kiukutellä päiväkotiaamuina, mutta vapaapäivinä ei sitten muuta tehdäkään. Ihan tylsää, ei oo nälkä, en syö, en haluu ulos... HUOH!!

  VastaaPoista
 2. Hauska, meillä on vähän samaa ongelmaa. Sillon kun hoitoon ei mennä, sinne halutaan ja päinvastoin. Mä oon huomannut että jos aamulla aukaisee telkan niin se tekee lähdöistä vielä hankalampaa. Me yritetäänkin niin että käydään vaan vessassa ja puetaan päälle ja ovesta ulos max. 20 ajassa.

  VastaaPoista
 3. Heippa, juu sellaista se on välillä, yhtä takkuamista. Hauska on kuvasarja kuitenkin :) -Tiina

  VastaaPoista
 4. Tuo kakkoskuva oli oikein kuvaava ;) Ihanat pojat sinulla! Nihkeitä aamuja on varmasti itse kullakin. Yleensä viikonloppuisin vaan ei lapsia väsytäkään, kun saisi nukkua - taatusti herätään ajoissa ja energisinä :D Mitens teillä lomapäivinä?

  VastaaPoista
 5. AnnaT: Ihan totta, ei meilläkään poikia nukuta viikonloppuisin.. ;)

  VastaaPoista
 6. :D Kuulostaapa tutulta! Hauskat kuvat :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)