perjantai 23. syyskuuta 2011

KANTA-ASIAKKAAN KYMPPIPÄIVÄT

Liity nyt Niilo Ilon kanta-asiakkaaksi ja saat -10% alennuksen tilauksestasi koodilla KYMPPI.

Kanta-asiakkaana saat ensimmäisenä ennakkotietoa uutuuksistamme. Saat myös erikoistarjouksia jotka on suunnattu vain kanta-asiakkaille ja ennakkotietoa tarjouksista sähköpostiisi. Kanta-asiakkaaksi pääset, kun rekisteröidyt asiakkaaksi ja tilaat uutiskirjeen. Kanta-asiakkuus ei velvoita rekisteröitynyttä asiakasta millään tavoin. Rekisteröityä voi, vaikka juuri tällä kertaa ei ostaisikaan mitään.

Alennus koskee kaikkia tuotteita, normaali- ja tarjoushintaisia sekä Poistokorin vaatteita, myös toppavaatteita! (ei alaostorajaa, ei koske postikulujen osuutta). Alennus koskee vain uusia tilauksia, eikä sitä voida hyvittää jälkikäteen. Alennus koskee luonnollisesti myös Niilo Ilon nykyisiä kanta-asiakkaita.

Nyt viimeistään on hyvä hetki varautua talven pakkasiin, toppapukuja löytyy laaja mallisto, valmistajina mm. Ticket to Heaven, Cupcake ja Molo Kids. Sisävaatteissa paljon valikoimaa, laadukkaita ja persoonallisia vaatteita lapsille, valmistajina mm. Småfolk, Mini Rodini, Nova Star, AlbaBaby, Maxomorra, Moonkids, Kameleont Design, Liandlo.. Muistathan, että Niilo Ilossa kaikki yli 100€:n tilaukset aina ilman postimaksuja.

Kanta-asiakkaan kymppipäiviä vietetään 30.9. saakka. Tervetuloa mukaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)