maanantai 19. syyskuuta 2011

BAGGIE ÄÄNESTYS / ARVONNAN TULOKSET


Baggie äänestyksen/arvonnan tulokset ovat selvillä…

Ensinnäkin suurkiitos kaikille osallistujille, äänestysvilkkaus oli ihan mahtava! Kommentteja tuli yhteensä 549 kpl, joista hyväksyttyjä ääniä on 536 kpl. Kaikki kommentit osallistuvat kyllä arvontaan, mutta kaikkia kommentteja ei voitu lukea mukaan äänestystulokseen, koska ne sisälsivät mm. omia ehdotuksia. Oli oikein mukava lukea myös näitä lukijoiden omia ehdotuksia, kiitos siis myös näistä omista sekoituksista :)


Tässä äänestyksen tulos, turkoosi-ruskea vei oikean murskavoiton:


1. TURKOOSI / RUSKEA 230 ääntä
2. INSIGNIA BLUE / MUSTA 167 ääntä
3. ANTRASIT GREY / HARVEST GREEN STRAW 139 ääntä


Sitten itse toppapuvun arvontaan.. Kommentteja oli siis yhteensä 549 kpl + linkityksiä 34 kpl, eli arpalippuja yhteensä 583 kpl (linkityksestä saa kaksi arpaa). Näistä arvottiin numeroarpojalla voittajaksi luku 294.


Voittajan kommentti kuuluu näin:


”Harvest haalari kuosina green straw on mun ehdoton suosikki, jos sua ei suorat lahkeet häiritse ;) Ja kaveriksi yksivärinen ruskea. Ja dinohatut sopii pojille ihanasti.


T. Ikuinen ruskeafani, Vertin äiti.”


Paljon onnea Vertin äiti! Sitten vain toppahaalaria valitsemaan www.niiloilo.fi, ja ilmoittelethan sähköpostilla niiloilo@niiloilo.fi valinnastasi :)


Ja sitten vielä varsinainen äänestyksen aihe, mihinkähän vaihtoehtoon äiti päätyi? No, äitipäs innostui myös sekoittamaan settejä; Max käyttää ensi talvena Harvest Green Straw haalaria, ja Frans mustaa Baggietä.

Täytyy myöntää että turkoosi-ruskea on aivan ihana vaihtoehto, mutta meillä on sitä yhdistelmää käytetty jo niin monena välikautena ja talvena, että nyt kaivataan vaihtelua. Minusta tuo Harvest-haalari on kiva malli vähän isommalle pojalle, suorat lahkeet eivät häiritse ollenkaan koska lahkeissa on kuitenkin lumilukot + tarrakiristys. Sitten vain talvea odottamaan, meillä on toppavarustus jo kaapissa valmiina :)

4 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle :) Ja hurja määrä tosiaan ääniä! Hyvään vaihtoehtoon olet päätynyt :)

  VastaaPoista
 2. Voi ihanaa. Noin monta vastaajaa - ja minä voitin Vertille haalarin! Arvonnan kuvista se Harvest oli ehdottomasti ihanin, mutta sitä CC:n tähtihaalaristakin olen haaveillut.

  Palaan aiheeseen sähköpostilla ;)

  T. Arpaonniset Vertsukka & äiti

  VastaaPoista
 3. Minäkin voittaja *hieman vain vihreänä* onnittelen ;-D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)