maanantai 16. elokuuta 2010

Kuinka berliininmunkki syödään?

Meidän koko perhe on ollut vähän kipeänä, ikävässä kesäflunssassa. Viikonloppuna olivat varmastikin kesän viimeiset helteet ja me sairastettiin sisällä, tosi kurjaa.

Tänään pääsin kaupungille hoitamaan asioita monen päivän sisälläolon jälkeen ja toinkin lapsille, ja tietenkin myös itselle, palkkioksi sairastelusta ihanat berliininmunkit. Pojilla oli tietysti oma tyylinsä munkin syöntiin, imelän vaaleanpunaiset sokerikuorrutukset olivat selvästikin munkin parasta antia :))Nam!

Munkkia ei voi ottaa käteen, koska "Kädet menevät iha-an likaisiksi!"

Saisikohan kaikki kuorrutteet kerralla suuhun?

Vähän veljellekin..

Ja tällainen "läjä" jää munkista jäljelle, "Äiti voit syödä loput.."

7 kommenttia:

 1. Nyt alkoi kovasti tekemään mieli berliininmunkkia, se on kyllä niin hyvää! =D Mun suosikki on myös tuo kuorrute, syön kyllä loputkin! ;D

  VastaaPoista
 2. Hih, kuinka reilua kun "äiti saa syödä loput"! :-D

  VastaaPoista
 3. Oi voi, berliininmunkki oli lapsena niiiiin hyvää. Valitettavasti makuaisti ajan myötä muuttui, enää en saa sitä samaa makunautintoa. Pakko kai päälle 30-vuotiaana tunnustaa, että jotkut asiat ovat lopullisesti historiaa!

  VastaaPoista
 4. Mahtavia kuvia :D Ja hauska kertomus! Taannoinen koukku-leikki kuvineen oli myäs hupaisa, vaikka en ehtinyt kommentoida :)

  VastaaPoista
 5. Söpöset munkin syöjät :) Muistan itse lapsuudesta että rapsutin ensin kuorrutteet lusikalla erilliselle lautaselle, sitten söin sen munkin ja sen jälkeen parhaan herkun eli kuorrutteen :)

  VastaaPoista
 6. Äidille jäi sit jämät. :D Ihania..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)