torstai 26. elokuuta 2010

Ticket to Heaven ja Metsola

Tänään saapui paljon uutuuksia! Ticket to Heavenilta saapuivat lämpimät Baggie North talvihaalarit, sekä paljon kivoja haalareihin sopivia hattuja.

Ticketin haalarimallit ovat hieman muuttuneet viimevuodesta. Baggie North malli on yhdellä vetoketjulla, ilman vyötärökiristystä ja kiinteällä fleecevuorella (tämä siis parannuksena hankalaksi koettuun irrotettavaan fleeceen). North-malli on Ticketin lämpimin malli, sopiva Suomen kylmiin talviin. Pakkaskestoa luvattu -30 asteeseen, toivotaan että se tänä talvena riittää :)

Ticketiltä odotellaan vielä pallokuviollisia Othello North haalareita, sekä kahdella vetoketjulla varustettuja vauvamallin haalareita.

Myös Metsolalta saapui jo tänään ensimmäinen toimitus. Jälkitoimituksessa tulevat noin viikon päästä vihreät housut sekä Blossom ja Sunray-paidat. Daisy-vaatteet sekä hatut saapuvat noin kahden viikon kuluttua.

Ennakkotilaajille toimitetaan tuotteita sitä mukaa kuin niitä saapuu. Jos olet valinnut maksutavaksi Klarnan, saat silloin kaikki yhdessä erässä.


Ihana raidallinen fleecehattu! Pitkät hiipat voi solmia ylhäältä yhteen, tai antaa roikkua sivuilla.

Ihana coffee ja myös muita värikkäitä talvihaalareita :)

Metsolan vihreä on the road kuosi. Siis tällainen perusvihreä, ei limenvihreä jota joissain kuvissa on esiintynyt. Oikein kaunis väri ja kuosi!15 kommenttia:

 1. Huomaa kyllä niilo-ilon valikoimista että olet poikien äiti, olen monesti huomannut että sieltä uupuu ne ihanimmat tyttöjen jutut :) Etkö ottanut ollenkaan Ticketin Lollipop haalaria...?
  -josefin

  VastaaPoista
 2. Kieltämättä Niilo Ilon valikoima on enemmän poikavoittoista, ja ihan tarkoituksella. Iso osa liikeideaa on tarjota nimenomaan pojille värikkäitä ja persoonallisia vaatteita, tytöille kun sitä tarjontaa on enemmän jo muutenkin.

  Mutta varmasti jatkossa, jos vielä pystytään laajentamaan, niin tytöillekin tulee herkkuvärejä myyntiin :)

  VastaaPoista
 3. Pipot on kyllä kivoja! Onko niissä mitoitus ihan normaalia, että uskaltaisi tilata? Joskus pipojen koot heittää niin paljon. Ja sitä tähtipipoa ihmettelin, kun näyttää tosi lyhyeltä, onko ihan kunnolla päähän mahtuvaa mallia? Siis ei mikään sellainen, että on siellä takaraivolla... Kuvassa näyttää hassulta, enkä tänään huomannut kaupassa katsoa, olisko siellä.

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvä, että joku puolustaa poikiakin;)) Ihan hirvittää mihin sitä joutuu muutaman vuoren päästä poikasensa pukemaan;)

  VastaaPoista
 5. Minusta on ihanaa, että joku keskittyy poikien valikoimiin!! Tytöille on niin paljon kaikkea kivaa vaatetta tarjolla joka kaupassa, mutta pojille joutuu kovalla työllä etsimään muuta kuin pääkalloja ja Spidermania.

  t. kahden pojan äiti

  VastaaPoista
 6. Mari A. Testailin juuri poikien päähän noita hattuja, ja kyllä ne tuntuvat hyvin vastaavan kokoaan. Ja ovat kyllä aika joustavia ja mukautuvaisia koon suhteen.

  Tähtihattu riittää kyllä hyvin päähän ja korville, mutta siinä ei jää mitään ylimääräistä "huppua" pään päälle, niinkuin esim. Nova Starin pipoissa. :)

  VastaaPoista
 7. Nuo Ticketin pipot on kyllä kivannäköisiä tänä vuonna!

  VastaaPoista
 8. Onko nuo Ticketin haalarit edelleen reiluja kokoja? Vai vastaavatko kokoja? Minkä kokoiset omille pojillesi on sopivat, ja minkä pituisia he ovat? Entä ovatko Ticketeissä lahkeensuut edelleen niin kireät, että kynnet suurinpiirtein katkeilevat, kun niitä yrittää vetää talvikenkien päälle?

  Ja pakko kehua, että ihania värejä olet ottanut Ticketiltä myyntiin.

  VastaaPoista
 9. Eilen vasta hoksasin että Niilo Ilo on sinun verkkokauppasi! Onhan se tosiaan tuolla sivupalkissasikin, mitenhän olen niin huonosti lukenutkin, etten ole hoksannut ;D. Mutta kiva tietää. Täytyykin tässä joskus tilata jotain, olenkin siellä silloin tällöin käynyt kurkistelemassa mitä kivaa sieltä löytyy :)

  VastaaPoista
 10. Kivoja:) Tuo Baggie North kuulostaa hyvältä. Haluan meidän pienimmälle takuu lämpöisen haalarin talveksi päiväkotiin, joten voisi olla ehkäpä tuo... tuleeko sivuille tarkempia mittoja haalareista? Ticketin mitoitus kun aina hiukan mielenkiintoista:)

  VastaaPoista
 11. Sande: Ticketin haalarissa on nyt korjattu se tiukan lahkeensuun ongelma. Fleece on kiinteä, ja lahkeen alareunassa on liukaspintainen vuori. Lahkeensuut on leveämmät ja ne joustavat paremmin.

  Haalarit ovat edelleen reilun kokoisia. Yritän huomenna suostutella pojat malleiksi, niin voidaan varmistaa koot :)

  VastaaPoista
 12. Ida-Antonia: Mittoja tulossa, täällä jo mittanauha heiluu ;)

  VastaaPoista
 13. Tuleeko sulle Ticketin takkeja? Hakusessa 128cm pojalle...

  -Nina

  VastaaPoista
 14. Nina: Ikävä kyllä takkeja ei tule tähän talveen. Jatkossa laajennetaan myös kaksiosaisiin pukuihin :)

  VastaaPoista
 15. Sehän on sitten ihan ok, jos tarkoitus on nimenomaan keskittyä poikien juttuihin :) Tottahan se on että tyttöjen ihanuuksia on muut kaupat pullollaan!
  -josefin

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)