sunnuntai 15. elokuuta 2010

Ticket to Heaven - Välikautta syksy 2010


Tässäpä syksyn välikautta Ticketiltä, Rubber raineja sekä Plain raineja fleecellisenä. Lisäksi Rubbereihin sopivat sadehanskat ja hattu, myös fleecellisenä.

Sadehanskojen mitoitus näyttää nyt reilummalta kuin aikaisemmin, sadehatut vastaavat hyvin kokoaan. Nämä fleecelliset Plain rainit ja Rubber rainit eivät ole niin reilun kokoisia kuin esim. Ticketin haalarit, vaan vastaavat paremmin kokoaan.

Kauniita kuoseja ja värejä syksyn sateisiin. Ja jos vanhat merkit pitävät paikkaansa, näillä fleecellisillä välikausiasuilla mennään pitkälle talveen. Fleecellinen Rubber rain on hyvä ja lämmin ulkoiluasu syksyn lisäksi myös alkutalven räntä- ja loskakeleillä. Helppo puhdistaa vaikka suihkun alla ulkoilun jälkeen, eikä tarvitse pukea erikseen sadehousuja vk-haalarin suojaksi!
Amarant purple ring - Liila pohjaväri, pallot pinkkejä, ympärillä punainen rengas

Ens. blue check - tummansiniharmaa pohja, ruudut sinisellä


Logan berry dot - Pohjaväri liila, pallot violetit, ympärillä valkoinen rengas


Black dot - musta pohja, harmaa pallo, ympärillä valkoinen rengas (kuvassa pallot näyttävät liian sinisiltä, väri on enemmän harmaa)4 kommenttia:

 1. Tuo ruutukuvio olisi kiva jos olisi eri väreillä.
  Täytyy kyllä sanoa että hyvä että meidän tähtihaalari menee vielä tämän syksyn, nää pallot ei iske niin kovaa kuin ne tähdet keväällä! =)

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus, ja kiva blogi! Liitynpä lukijaksi :)

  VastaaPoista
 3. Minkälaista mitoitusta nämä tällä kertaa ovat? Uskallatko sanoa, kannattaako ostaa koko 92 nyt n. 90-senttiselle laiheliinille?

  VastaaPoista
 4. Täysikuu: Meillä Frans on noin 90 cm pitkä ja hänelle ottaisin näistä juuri koon 92 cm. Vertailun vuoksi Ticketin vk-haalarista meillä on koko 86 cm. Eli haalarit ovat reilumpaa mitoitusta kuin nämä fleecelliset Plain ja Rubber rainit :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)