perjantai 20. elokuuta 2010

Mukava kesämuisto: Max matonpesussa

Nyt kun näyttää siltä, että helteet ovat kertakaikkiaan ohi tältä kesältä, on hyvä aika kaivella kamerasta esille viimeiset kesäkuvat. Meidän kamerasta löytyi ihania matonpesukuvia, jotka on näpsitty muutama viikko sitten, ihan kesän viimeisillä helteillä. Pestiin porukalla mummolan vintiltä löytynyttä vanhaa mattoa.

Muistan elävästi kuinka hermoja raastavaa touhua tuo matonpesu oikeasti oli. Meitä oli neljä aikuista tuossa laiturilla vahtimassa Maxia, ettei kaveri vain tipahda järveen. Tiedättehän miten vilkkaasti lapset touhuavat, kun oikein innostuvat jostakin. Välillä harjattiin, sitten huuhdeltiin, välillä kauhottiin vettä järvestä. Ja tietysti pesuainetta, oikein paljon mäntysuopaa.

Luulenpa, että vaikka taustajoukot uskollisesti huuhtelivat ja huuhtelivat mattoa mäntysuovasta, niin varmasti huone jonka lattialla matto tulee olemaan, tuoksuu vielä pitkälle talveen ihan pesuaineelle. No, onhan se mukava kesämuisto sekin :)Max matonpesussa

Vettä järvestä

Ja puhdasta tulee :)

11 kommenttia:

 1. Hei, meinasin kirjoittaa ihan samoin kuin Maria. Mutta sanotaan nyt sitten että kyllä se matonpesu ihan kivaa on kun on vain se yksi matto pestäväksi! Viime kesänä autoin ystäväni mattojen kanssa ja huh kylläpä oli kuntoilua! -Tiina

  VastaaPoista
 2. Oi, ihana pieni matto-pyykkäri! Tosi suloisia kuvia <3

  VastaaPoista
 3. Voi miten ahkera pikkupyykkäri :)

  VastaaPoista
 4. Tuo on ihan mahtavaa hommaa hyvällä kelillä. Meidän perhe pesi 50 mattoa kolmena päivänä maalla. Kaikki tykkäs. Välillä syötiin ja jatkettiin taas.

  Tosin matonpesupaikalla ettei mene mäntysuovat vesiin. Mä taas tykkään , että mäntysuopa on puhdas ja raikas tuoksu huoneessa. Tuo mieleen lapsuuden kesät.
  Ihanan reipas poika teillä.

  VastaaPoista
 5. Jäi väliin tänä(kin) vuonna ja pesulaan pitäisi kiikuttaa. Ihanaa tarmoa pienellä pesijällä!

  VastaaPoista
 6. Ihanan tarmokas matonpesijä siellä! Ja kiva kuvasarja :)

  VastaaPoista
 7. Ihania matonpesukuvia! Tuli ihan itsellekkin halu lähteä matonpesuun, mäntysuovan tuoksu tuo mieleen kesän :)

  VastaaPoista
 8. Suloinen, ahkera matonpesijä teillä! :)

  VastaaPoista
 9. Ihana matonpesijä siellä :)

  Sulla on tosi kiva blogi! Kaikki kiinnostaa missä on lastenvaatteita ja varsinkin poikien! :)

  Tervetuloa vierailemaan blogiini!

  T:Jaana

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)