torstai 12. elokuuta 2010

MINI RODINI SYKSY 2010

Mini Rodinin syysmallisto 2010 on saapunut ja päivitetty Niilo Ilo verkkokauppaan. Osa kuvista puuttuu vielä, mutta päivitetään sivuilla pikimmiten. Myös Ticket to Heavenilta saapui ensimmäinen erä, pallokuvioiset Plain rain w. fleece sadeasut. Lisäksi Nosh Organicsilta uusi erä suosittuja koirabodeja, nyt myös pojille oma sinisävyinen koirabody. Noshilta saapuu myös hauskoja vauvojen solmupipoja koirakuosilla, nekin ovat jo ennakkotilattavissa kaupassa.

Käyhän tutustumassa uutuuksiin :)

8 kommenttia:

 1. Pingviinit lähti heti tilaukseen, ihanat!
  Onkohan tulossa myyntiin harmaata hupparia ja housuja?

  T: pojun äippä

  VastaaPoista
 2. Pingviinit ovat huippuja :)

  Kaikki mallit on päivitetty sivuille, valitettavasti ei tule harmaata hupparia ja housuja.

  VastaaPoista
 3. Olen tainnut joskus kysyäkin että onko nuo Mini Rodinin bodyt kuinka reilun mallisia ? Meillä käytetään bodeissa 86/92 cm ja mietin että vieläkö kestopeppupojalle tuo 80/86 mahtuisi ..

  VastaaPoista
 4. Mustikoita ja puolukoita: Mini Rodinit ovat mieluummin niukkoja kuin reiluja, kuitenkin sanoisin että vastaavat suht' hyvin kokoaan. Luulen, että koko 80/86 ei enää mahdu kestopepulle, jos teillä on kuitenkin jo 86/92 cm käytössä..

  VastaaPoista
 5. Sain paketin tänään Niiloilosta, kiitos nopeasta toimituksesta =)
  Mini Rodinin mitoituksesta kysyisin; Nyt meillä käytössä 68/74 koko, kannattaako tilata sama koko vai isompi?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Jos käytätte pääsääntöisesti kokoa 68 cm, valitse Rodinilta koko 68/74. Jos käytätte jo kokoa 74 cm, kannatta valita Rodinilta koko 80/86. Varsinkin bodyissä ja legginsseissä koko voi olla vähän reilu :)

  VastaaPoista
 7. Minkä värinen tuo poikien pingviinipaita oikeasti on? Kaupassa lukee, että vihreä, mutta mulla kone näyttää tuon lähinnä vaalean siniharmaana!?

  T. Elia

  VastaaPoista
 8. Elia: Pingviinipaita on harmaan-vihreä, vähän tummempi kuin kuvassa pojan päällä. Vaikea väri kuvattavaksi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)