perjantai 6. elokuuta 2010

Uudet maisemat

Hikinen muutto, parhaimmillaan +35 astetta, on onnellisesti takana. Vaikka olikin hurjan kuuma, muutto sujui tällä kertaa oikein sutjakkaasti. Suurin ongelma meinasi tulla entisten omistajien aggressiivisesta kissasta, jota ei meinattu saada asunnosta pois. Ihan totta, kissaa metsästettiin tyhjästä asunnosta pari päivää. Ja me odotettiin muuttokuorman kanssa. Hih, tässä vaiheessa jo naurattaa ;)

Muutto sattui sopivasti samalle viikonlopulle kuin Kuopio Rock, saatiin siis kantaa laatikoita musiikin säestyksellä. Illalla istuskeltiin parvekkeella ja kuunneltiin Popedaa ja The Baseballsia, ihan mukava ilmaiskonsertti!

Nyt meillä ovat jo kaikki tavaratkin paikoillaan, tosin väliaikaisesti. Remonttia ei pitänyt aloittaa vielä pitkään aikaan, mutta kyllä meidän keittiö on sen verran vanha (=lue hankala ja epäkäytännöllinen), että saattaapa keittiöremppa alkaa nopeastikin. Hankaluuksia tuottaa eniten puuttuva astianpesukone, meidän kone ei mahtunutkaan keittiöön ilman isoja muutoksia, koska allastaso on niin hankalan mallinen. Toinen ongelma on vanhan keittiön matalat tasot, pitkinä ihmisinä joudutaan melkeinpä kyykkimään keittiössä. Puhumattakaan hankalassa kulmassa olevasta liedestä tai puuttuvista pistorasioista (koko keittiössä on vain yksi pistorasia).

Uuden keittiösuunnitelman olen jo piirtänyt valmiiksi ja materiaalitkin on jo mietitty, vielä kun löytyisi aikaa (ja rahaa) suunnitelman toteuttamiseen. Ja samallahan sitä pitää uusia lattiat ja seinät.. siitä se homma lähtee leviämään. Katsotaan milloin päästään tositoimiin :)

Pojat ovat olleet ihan innoissaan uudesta kodista, varsinkin iso parveke ja uima-allas ovat mukavia. Tosin uima-allasta ei olla vielä testattu, vaan ollaan kävelty pari sataa metriä Vänärin rannalle uimaan. Ja jäätelölle, sitä on kulunut tänä kesänä jo vähän liiankin kanssa.

Ihanaa, kun muutto on taas ohi ja voi keskittyä loppukesän viettoon. Minun puolesta helteet voisivatkin nyt jatkua, ei vielä kyllästytä yhtään!


Uimisen riemua

muuttomiehet

Meidän keittiö

Kauniit maisemat matkalla uimarannalle

Näin kiva on uima-allas :)

10 kommenttia:

 1. onko teillä kotona uima-allas? Oi! :)

  VastaaPoista
 2. Oih, uima-allas omassa taloyhtiössä :)
  Meillä lähinnä kura-allas tienvarressa kun kaupunki ei saa aikaiseksi tehdä tielle mitään :s
  Mukavia remppapäiviä ! Ainakin meillä aikanaan keittiöremppa tapahtui parissa päivässä kun otti ammattilaiset töihin ja jälki oli sitä mitä haluttiinkin.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa! Olenkin jo odotellut teidän kuulumisia.

  Minäkin haaveilen kodista uima-allastalossa. Täälläkin sellaisia taloja on, mutta niissä ei ole vielä tehty putkiremppoja. Putkirempan keskellä asuminen ei houkuta, joten muutto sellaiseen taloon ei ole ajankohtainen.

  VastaaPoista
 4. Mahtava uima-allas! =D

  Onpas kissa ollut hankala, onneksi kuitenkin lopulta pääsitte muuttamaan ettei kissa vienyt koko asuntoa itselleen! ;D

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen kotiin! Eikös olekin ihanaa, kun se pahin puristus on ohi.
  Pikkaisen sitkeä kissa-asukas siellä :-D

  Ja tuo uima-allas on ihan ykkönen!!!

  VastaaPoista
 6. reippaan näköiset muuttomiehet teillä :o) jäätelöä on täälläkin kulunut ja omaa napaa kun miettii, niin liikaa, lapsethan kuluttaa sen hetkessä!

  ymmärrän hyvin, jos tiskikone ei mahdu, että keittiöremppa alkaa suunniteltua aiemmin ;o)

  VastaaPoista
 7. Tuttuja maisemia. :) Uima-allas on varmaan tosi ihana ja jatkossa paljon käytössä!

  VastaaPoista
 8. Ihan samat sanat, kesä saisi jatkua koko elokuun;-) siis näiden säiden puolesta, ihan mieletön kesä ollut kyllä tänä vuonna.

  Onnea vielä kerran uuteen kotiin! Mulle tuli pieni hymy huulille kun luin tota kissankarkoitus-juttua;-) tsemppiä remontiin, ymmärrän täysin ton keittiöntilanteenne. Kahden aikuisen tiskit kyllä tiskaa käsin,mutta ei lapsiperheessä. Pitäähän ne kotityöt sujua niin että aikaa jää muuhunkin!

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Kovasti onnea uuteen kotiin! :) Remonttien suunnittelu on minusta aina kivaa ja se on tosi kivaa silloin kun sen pääsee toteuttamaan. ;)

  VastaaPoista
 10. Onnea uuteen kotiin! täytyisi yrittää keretä piipahtamaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)