tiistai 10. elokuuta 2010

KANTA-ASIAKASTARJOUS -15%

Liity nyt kanta-asiakkaaksi Niilo Ilo verkkokauppaan, ja saat -15%:n alennuksen kaikista vaatteista, kun ostat vähintään 20€:lla. Siis myös Moonkidsin ja Nosh Organicsin uutuustuotteista sekä tarjoustuotteista ja poistokorin tuotteista! Ja tietenkin myös Kimperin pipoista!

Kanta-asiakkaana saat ensimmäisenä ennakkotietoa uutuuksistamme. Saat myös erikoistarjouksia ja ennakkotietoa tarjouksista sähköpostiisi.

Kirjaudu ensin kanta-asiakkaaksi ja tilaa uutiskirje. Lisää koodi KANTAETU ostoskorin lunastuskoodi-kenttään, ja alennus lasketaan automaattisesti. Tarjous on voimassa vain tänään ja huomenna, eli keskiviikkoon 11.8. saakka, ja koskee kaikkia tuotteita kun tilaat vähintään 20€:lla. Tarjous koskee vain uusia tilauksia, eikä sitä anneta jälkikäteen. Ei koske postikulujen osuutta.

Jos olet jo kirjautunut kanta-asiakkaaksi, tämä tarjous koskee luonnollisesti myös sinua.

Tervetuloa ostoksille ja mukavaa syksyn odotusta!3 kommenttia:

  1. Kirjautuisin kanta-asiakkaaksi, mutta kun en osaa! :/ Olenkohan jotenkin yksinkertainen... ;) Siis mistä kohdasta täytyy klikata ja mitä kohtia pitää täyttää jne? :D

    VastaaPoista
  2. Henna: Kirjautuminen onnistuu kaupan sivulla yläreunan "kirjaudu" painikkeesta. Sitten valitset kohdasta uusi asiakas painikkeen "eteenpäin". Tämän jälkeen täytä vähintään kaikki punaisella tähdellä merkityt kohdat ja klikkaa rasti ruutuun "tilaa uutiskirje". Kirjautuminen kannattaa, vaikka et juuri nyt tilaisikaan mitään.

    Hyvä, kun kysyit neuvoa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)