keskiviikko 25. elokuuta 2010

Metsola syksy 2010

Metsolan syksy 2010 on päivitetty ja ennakkotilattavissa Niilo Ilosta. Suurin osa malleista ja väreistä on jo esillä, jotain päivitetään vielä lähipäivinä.

Toimitukset saapuvat parissa erässä elokuun lopussa-syyskuun alussa, ensimmäinen erä jo tällä viikolla. Käyhän tutustumassa :)


7 kommenttia:

 1. Laittaisitko taas mittoja näkyviin Metsolan vaatteista. Onko housut yhtä kapeat vyötäröltä kuin edellisessä mallissa?

  VastaaPoista
 2. Nuo on niin ihania!, pitäisi vaan päättää mitä haluaa. ;)

  VastaaPoista
 3. Kerrankin ihana mallisto Metsolalta, vähän erilainen mitä ennen ollut. Tykkään erityisesti apila- kuosista, henkii niin 70-lukua...

  VastaaPoista
 4. Oijoi! Ruskea apila on niin liikuttavan suloinen! Teinkin jo putiikkiisi näistä tilauksen ja myös pienen hehkutuspostauksen omaan blogiin. :)

  VastaaPoista
 5. Metsolan mitoista: Voin laittaa mittoja tarkemmin näkyviin, kun tilaussuma hellittää :)

  Tämän malliston housut eivät ole vyötäröltä niin kireät kuin viime mallistossa. Housut ovat noin 1 cm leveämmät, mutta kuminauha on puolta kapeampi. Eli joustavat huomattavasti paremmin. Housujen pituus on sama, mutta lahkeen kuminauha on "kireämpi". Eli voi ottaa rielummankin koon, kun lahje ei mene jalan alle.

  Puserot ovat samaa mitoitusta kuin keväällä, eli kannattaa valita reilu koko. Puseroiden materiaali on nyt taas paksumpaa froteeta, eikä ohuempaa kesäfroteetä kuten kevätmallistossa.

  Mekoissa Metsola jatkaa edelleen vähän reilumpaa mitoitusta, samaa kuin kevään malleissa.

  Haalareissa lahje on nyt suora, joten kovin reilua kokoa ei voi ottaa. Näyttäisi myös, että lahje on noin 1 cm pidempi viime kauteen verrattuna.

  Toivottavasti näistä mittatiedoista oli apua :)

  VastaaPoista
 6. Mahtaako Niiloiloon olla tulossa Metsolan blackout froteetakkeja? Haussa olis pojalle housut ja takki samaa sarjaa...

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Valitettavasti tuota froteetakkia ei ainakaan toistaiseksi ole tulossa.. Myös Moonkidsiltä löytyy housut+huppari samaan sarjaan useassa värissä, samoin Kameleontilta tähtikuosilla :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)