maanantai 2. syyskuuta 2013

Testing Nova Star


 

Nova Starit ovat aina olleet meidän suosikkeja, varsinkin farkut ja hupparit. Näitä meillä käytetään keväisin ja syksyisin kuivilla keleillä, sekä kesän viileämmillä säillä. Ja kaupunkifarkkuina talvella.
Nova Starin resorifarkut olivat pitkään ainoat farkut, mitä pojat suostuivat laittamaan päällensä. Ne vain kerta kaikkiaan eivät edes tunnu farkuilta pitkien resorien ansiosta! Pitkien resorien ansiosta käyttöaika on pitkä, ja  lisäksi ne kestävät hyvin jopa isompien poikien käytössä! Ja mikä tärkeintä, ne ovat myös superhyvän näköiset päällä!
Toinen Nova Star suosikki on hupparit, jotka kestävät käytössä hyvin. Itse asiassa ne vain paranevat pesujen myötä, kangas ei nyppyynny eikä värit haalistu!
Viikonloppuna testailtiin muutamaa uutta mallia, tässä testikuvia:


 
Fransilla New Slim denimit, joka on kapeampi malli kuin Novat yleensä. Nova Starit ovat kooltaan reiluja, Fransilla jalassa koko 110 cm (vaatekoko yleensä 116 cm). Kiva malli, ja hyvä väri!

 
Maxilla Denim Chinot, jotka ovat myös kapeat malliltaan ja chinomaisesti vähän pussittavat yläosasta. Näissä farkuissa on myös puuvillavuoritus, menee siis vaikkapa kaupunkifarkkuina talvella. Maxilla koko 120 (vaatekoko 128 cm)Ihana malli, istuu hyvin päälle!
 
Molemmilla pojilla Nova Starin collegepaidat uudesta mallistosta, Fransilla koko 110 ja Maxilla 120. Paidoissa on reiluutta, hihoja käännetty resorin verran. Mutta hyvin pystyy jo käyttämään. Materiaali näissä paidoissa on samaa kuin huppareissa, eli on varmasti talvellakin lämpimät ja kestävät paidat!
 Tässä poikien pomppunäyte, siinä ei paljon farkut hidasta menoa! Mukavaa viikkoa :)

Nova Starit Niilo Ilosta, ostoksille pääset TÄSTÄ.
 

3 kommenttia:

  1. Apua - kumpiakos farkkuja mä olen kuolannut?? :D Molemmat mallit näyttää kivoilta!

    VastaaPoista
  2. Miima: Minusta ne on Fransin farkut, eli Slim denimit :)

    VastaaPoista
  3. Tuo uuden mallin paita huutaa niin pääsyä meidän Nooan vaatekaappiin! Farkkujakin pitäisi uusia, kun nyt alkaa 4v:lle pikkuhiljaa 92cm NS-farkut jäämään pieniksi! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)