torstai 5. syyskuuta 2013

KANTA-ASIAKASPÄIVÄT -15%

Liity nyt Niilo Ilon kanta-asiakkaaksi ja saat -15%:n alennuksen yli 30€:n tilauksestasi koodilla KANTA15!
 
Kanta-asiakkaana saat ensimmäisenä ennakkotietoa uutuuksistamme, saat myös erikoistarjouksia ja ennakkotietoa tarjouksista sähköpostiisi. Kanta-asiakkaana voit tehdä ostoksesi nopeammin, olet ajan tasalla tilauksesi käsittelyvaiheista ja voit tarkastella aikaisemmin tekemiäsi tilauksiasi. Kanta-asiakkaaksi pääset, kun kirjaudut asiakkaaksi ja tilaat uutiskirjeen. Kanta-asiakkuus ei velvoita asiakasta millään tavoin. Rekisteröityä voi, vaikka juuri tällä kertaa ei ostaisikaan mitään.

Kauppa on nyt pullollaan herkullisia uutuuksia, sekä sisä- että ulkovaatteita! Tule tutustumaan mm. Mini Rodinin, Nova Starin, AlbaBabyn, Indikidualin sekä Móin syysmallistoihin, uutuuksia on saapunut myös kokonaan uusilta merkeiltä Aarrekidiltä ja The Brandiltä. Lisäksi Gugguun uutuuksia odotellaan ihan lähipäivinä!

Myös ulkovaatemallistot ovat nyt parhaimmillaan, toppavaatteita on valikoimassamme Mini Rodinilta, Molo Kidsiltä, Ticketiltä ja Racoonilta.

Kurkkaa myös Niilo Ilon Poistokoriin, jossa kaikki tuotteet on nyt alennettu -50-70% (kanta-asiakastarjous ei koske Poistokorin tuotteita)!

Kanta-asiakastarjous on voimassa loppuviikon ajan, 8.9. saakka, ja koskee vain uusia tilauksia eikä sitä voida hyvittää jälkikäteen. Jos tilaukselta palauttaa ja loppusumma jää silloin alle 30€:n, myös alennuksen menettää. Tarjous koskee luonnollisesti myös Niilo Ilon nykyisiä kanta-asiakkaita.

Klikkaa nyt Niilo Iloon, ja tilaa kerralla syksyn sisävaatteet ja talven ulkovaatteet. Tarjoamme lisäksi postimaksut yli 100€:n tilauksiin!

Tervetuloa kanta-asiakasostoksille!


2 kommenttia:

  1. nyt ei ainakaan pääse niilo ilon verkkokauppaan...

    VastaaPoista
  2. Minnapas: Harmi juttu, ettet ole päässyt verkkokauppaan.

    Mitään yleistä ongelmaa sivuilla ei ole ollut, tilauksetkin ovat onnistuneet tasaisesti pitkin päivää. On varmastikin vain hetkellinen häiriötilanne, tällaisen sattuessa kannattaa yrittää hetken päästä uudelleen :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)