sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Syksyinen omenaherkku ja blogin uusi ilme
Tänään olikin ihanan aurinkoinen päivä! Vapaapäivän kunniaksi kerättiin pihalta omenoita ja leivottiin helppoa herkkua, omenakaurapaistosta.

Pojat olivat innolla mukana leivonnassa, hieman piti jo rauhoitella, kun veljekset olisivat kuorineet ja pilkkoneet omenat vuokaan.

Paistokseen lohkotaan omenat pohjalle, niiden päälle levitetään kaurahiutale-voi-sokeri-kaneliseos ja sitten vain hetkeksi uuniin. Kaveriksi sopii hyvin vaniljakastike tai jäätelö.

Tällä kertaa emme osanneet päättää kumpaako laitamme paistoksen päälle, joten tehtiin kompromissi ja laitettiin molempia. Namskis!

Tänään kokeilin myös uutta ilmettä blogiin, joka näyttääkin nyt ihan erilaiselta. Mitäs pidätte, miltä näyttää lukijan kannalta?

10 kommenttia:

 1. Ei valitettavasti toimi blogin ulkoasu nyt Windows-puhelimen (7.8) selaimella, kuvat näyttää liian isoilta ja omituisilta :/ Aiemmin tällaista ongelmaa ei siis ole ollut.

  Teidän omenaherkku vaikuttaa ihanalta, nam! :) Itse herkuttelen nyt ompuilla ihan vaan sellaisenaan, kun syysmarkkinoilta löytyi hirmu maukkaita ja isoja omenoita, ja tietysti valtavan paljon muitakin sesongin herkkuja.

  VastaaPoista
 2. Tein kans perjantai-illan iloksi -tai tässä tapauksessa ilo oli kaukana- omenakaurapaistosta. Mulla lähti mopo käsistä ja sovelsin ohjetta sillä seurauksella, että mössöä ei syönyt erkkikään.

  Blogin uusi ilme vaatii vähän totuttelua, mutta hienoa on, että yhdellä silmäyksellä näkee myös edelliset postaukset. Uskoisin, että nyt tulee herkemmin klikkailtua myös vanhempia postauksia.

  VastaaPoista
 3. Salla: Harmi juttu kun ei toimi Windows-puhelimella, itse testailin onnistuneesti iPhonella. Pitää katsoa, jos sille voi tehdä jotain.. Halusin että kuvat ovat isompia, ettei niitä välttämättä tarvitse aina suurentaa. Onkohan muille ollut vastaavia ongelmia?

  Blogin muutokset näkyvät parhaiten ihan tietokoneella selatessa, silloin tosiaan näkee yhdellä silmäyksellä myös edelliset postaukset :)

  Kati: Huonona leipurina en uskalla ikinä soveltaa, vaan seuraan orjallisesti ohjeita. Nytkin meinasi paniikki iskea, kun kanelia neuvottiin laittamaan oman maun mukaan :)

  VastaaPoista
 4. Hienolta näyttää uusi ilme! Mutta, huomasin että jos avaa blogin etusivun, ja lukee postaukset sitä kautta, niin ei pääse ollenkaan kommentoimaan? Kommentointi onnistuu ainoastaa html-tilassa.

  VastaaPoista
 5. Hei! Näyttää hyvältä, mutta valitettavasti toimii aiempaa huonommin. Entinen blogilistasi esim. oli tosi hyvä, mutta nyt se on sekava ja jos menen sen kautta toiseen blogiin se ei avaudu uudessa ikkunassa vaan poistun samalla täältä tahtomattani.

  VastaaPoista
 6. Vera: Blogin etusivulla on linkit teksteihin, ja lyhyt kooste. Kun napsauttaa kirjoitusta, näkee jutun omassa ikkunassaan kokonaisuudessaan ja silloin myös kommentointi on normaalisti sivun alareunassa :)

  VastaaPoista
 7. Nitta: Niinhän se aina menee, joku on paremmin ja joku huonommin :) Itsekin huomasin että tuo blogilista on nyt hankalammin, mutta taas toisaalta omat postaukset näkyvät selvemmin.. Mutta katsotaan, monta erilaista pohjavaihtoehtoa on vielä kokeilematta, jos tämä ei toimi :)

  VastaaPoista
 8. No nyt tää toimii :) Olisko ollut mun koneessa joku häikkä, kun aiemmin ei tosiaan tähän tullut mitään kommenttiboksia :)

  VastaaPoista
 9. minä yritin puhelimellani lukea postauksia niin ne vain pomppi ees taas eikä mennyt alemmas vaan saattoi aukaista toisen postauksen ja sitten ne siinä yhdessä pomppi... minulla kun on ollu tapana et illalla ku lapset on saanu sänkyihin menen itsekin sänkyyn ja luen bloggeria puhelimesta käsin, nyt sinun postaukset pitää lukea sit tietokoneelta, toisaalta ei ole ongelma eikä mikään mut joskus jää vaivaamaan et ois ollut kiva tuokin lukea mut ei onnistu nii ei sit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas harmi juttu, kun ei toimi. Auttaisiko selaimen päivittäminen?

   Poista

Kiitos kommentistasi :)