keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Ihana lähikauppa ja uusi ruutukassi

Meidän perhe ei tulisi toimeen ilman lähikauppaa, sen verran hajamielisiä ruokakaupassa asioijia olemme.. Milloin puutuu leipä, milloin kinkku, milloin voi.. mutta yleensä se puuttuva elintarvike on maito, siitä huolimatta, että  sitä kannetaankin herkeämättä 1,5 litran tonkissa kotiin.
Onneksi meillä on lähikauppaan mukavan lyhyt matka, noin parisataa metriä. Lyhyen matkan takia kehtaa vaikka aamutuimaan hakea puuttuvat kahvimaidot aamupalalle, tai jauhot ja sokerin yllättävän leipomishimon iskiessä. Tosin on siinä lähikaupan läheisyydessä välillä huonojakin puolia; lähikaupasta on nimittäin kiusallisen helppo kipaista myös sipsit iltaherkuksi tai suklaalevy (pieneen) makeannälkään.
Viimeisimpiä hankintojani on Loqin kestokassi. Sillä pääsee helposti eroon muovipussimerestä, joka seuraa tiheästä lähikauppailusta. Ja onhan se tietysti paljon ekologisempi vaihtoehto. Ja vieläpä tosi paljon tyylikkäämmän näköinen!
Kassi on ohutta, liukaspintaista materiaalia ja se toimitetaan pikkupussukassa. Kestokassia on helppo kuljettaa vaikka käsilaukussa ja ottaa esille aina tarvittaessa. Kassiin mahtuu paljon tavaraa, taisipa olla reilusti yli 10 maitopurkkia. Siitä maitomäärästä taitaisi jo riittää seuraavan aamun kahvimaidoksikin :)
2 kommenttia:

  1. Olis kyllä ihana, kun olis kauppa niin lähellä että voisi mennä kävellen iltaisin hakemaan puuttuvat tarvikkeet :) Ei meillä onneksi hirmuinen matka ole, mutta autolla on aina mentävä.

    VastaaPoista
  2. Hieno tapetti!! Ja kiva on kassikin! Mä kun käyn aina jalan kaupassa, niin pakko olla sellainen perässä vedettävä mummolaukku - en muuten millään saisi raahattua tälle porukalle ruokatarpeita! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)