perjantai 20. syyskuuta 2013

Avattu. Tutustumistarjous -20%

Klikkaa, ja lue koko postaus!


Uusi, upea Niilo Ilo on avattu! Nyt tutustumistarjouksena -20%:n alennus tilauksestasi koodilla ILO.

Tarjous on voimassa 29.9. saakka, eikä sillä ole minimiostosrajaa. Tarjous ei koske lahjakortteja, eikä Outletin tuotteita.

Huomaa myös uudet, edulliset toimituskulumme alk. 1,90€. Kaikki yli 100€:n tilaukset toimitamme ilman postimaksuja!

Liity nyt Niilo Ilon uuteen kanta-asiakasohjelma ILONAAN. Saat jatkossa kaikista yli 30€:n tilauksista -10%:n alennuksen! Plus erikseen kanta-asiakkaille suunnatut erikoistarjoukset ja tiedotteet.

Huom! Jos olet jo Niilo Ilon kanta-asiakas, sinun ei tarvitse kirjautua uudelleen, vaan tiedot on siirretty automaattisesti uuteen verkkokauppaan. Varmista omista tiedoista, että olet tilannut uutiskirjeen. Siten saat aina kaikki ajankohtaiset tiedotteet ja kanta-asiakastarjoukset.

Myös tuotemerkkivalikoimamme on uusiutunut, paljon uusia, upeita ja tyylikkäitä valmistajia mallistossamme. The Brand, Indikidual, Gugguu, Mói, Aarrekid..

 
 
 

3 kommenttia:

 1. Jos sivut ei näy oikein, kannattaa päivittää. Selaimessa voi olla vielä vanhan kaupan tietoja, kun verkko-osoite säilyi samana.

  Kauppa toimii mobiilissa ja kaikilla uusia standardeja tukevilla selaimilla :)

  VastaaPoista
 2. mä en löytänyt sitä että kun olen jo rekisteröitynyt että olenko merkannut tilaavani uutiskirjeen jotta saan jatkossa sen kanta-asiakas alen=)

  VastaaPoista
 3. Minnapas: Täytyy nyt sanoa, että minäkään en löytänyt :) Varmistan vielä ensi viikolla meidän tuelta, minne se on hävinnyt ja miten se saadaan takaisin asiakastietoihoin.

  Voit ottaa sähköpostilla yhteyttä, niin voin nimelläsi tarkistaa asian. Ja eilen perjantaina on lähetetty kanta-asiakaskirje, jos sait sen, asia on OK :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)