torstai 9. syyskuuta 2010

Ticketin ihanat pallot


Viimeinkin ne saapuivat, nimittäin Ticketin ihanat pallohaalarit. Tämä on meidän The Talvihaalari, minusta tuo keltainen on niin ihanan piristävä väri!

Haalarissa on siis ruskea pohja, jossa luonnonvalkeita, harmaita, mustia ja keltaisia palloja. Tyttöjen haalarissa on violetilla pohjalla pinkkejä, vaaleanpunaisia ja liloja palloja. Lisäksi tehosteena vähän vihreää vetoketjussa ja merkeissä. Ihanat värit tässä tyttöjen pallokuosissakin :)Max mallina, haalari 104 cm

Haalari näyttäisi juuri sopivalta, menee varmastikin koko talven.
Othello-haalari on malliltaan hieman erilainen kuin Baggie, ei ihan niin leveä malli. Othellosta meille 104 cm ei näytä päällä niin reilulta kuin Baggiestä.


Haalariostoksille Niilo Iloon.

10 kommenttia:

 1. Tämä tulisi meillekin, jos en olisi harmaata Moloa jo ehtinyt ostamaan. Ihana haalari.
  Onko sulla muuten myynnissä sitä Ticketin kelta-harmaata vauvamallista fleecevuorillista hattua. Mietin, et mahtaisiko olla liian vauvamainen 2-vuotiaalle?

  VastaaPoista
 2. Minna: Minulla ei valitettavasti ole Ticketiltä vauvamallin hattuja myynnissä. Mutta ei varmaan ole liian vauvamainen 2-vuotiaalle, 2 vuotias on kuitenkin vielä aika pieni.. :)

  VastaaPoista
 3. Ihan teidän näköiset haalarit :) Osaatko muutes sanoa, että onko ne baggie north ja othello north haalarit kovinkin paksuja kun ticketin omilla sivuilla sanotaan sen north mallin olevan vielä enemmän topattu ja tarkoitettu kylmiin ja vaativiin olosuhteisiin..

  VastaaPoista
 4. Aika hauska, raidat miellyttää kuitenkin enemmän.

  VastaaPoista
 5. Mä tykkään kans noista palloista, tosi kivat!!

  VastaaPoista
 6. Hauska tuo Maxin pallohaalari. Tykkään siitä sävystä enemmän kuin "tyttöväristä".

  Onko baggie yhä yhtä reilu? Kummassa on pidempi selkämitta ja lyhyemmät lahkeet?

  VastaaPoista
 7. Mä pidän myös tosta haalarista tosi paljon, ehkä voisin yrittää alesta sitten keväämmällä metsästää seuraavaksi talveksi jos niinkin pieniä kokoja sattuu olemaan, että 1,5vuotiaalle sopiva:) Nyt ei vauvalle kyllä ihan onnistuisi hankkia :)

  VastaaPoista
 8. Nuo Ticketin pallot on kyllä aika onnistuneita :) Sanoisin herkullisia! Onko teille tulossa Ticketin untuvamakuupusseja vauvoille?

  VastaaPoista
 9. Heippa, tuo tai nuo onkin aikas hauskat. Meiltä uupuu vielä haalari lopputalveen... -Tiina

  VastaaPoista
 10. Sini: Ticketin North mallit ovat Suomen kylmiin talviin sopivia.

  Mutta vaikka ovatkin lämpimiä, eivät ole mitenkään paksun ja liian topatun oloisia. Vertailin itsekin Baggie North-haalaria Maxin viime vuoden "tavalliseen" Baggieen, niin ei niissä mitään paksuuseroja ollut havaittavissa.

  Haalarista tekee lämpimän laadukas Thinsulate-vuori, joka ei ole materiaalina paksu :)

  Tyttötiimi: Baggie on edelleen reilu. Baggien ja Othellon mitoissa ei ole paljon eroa, mutta ainakin Maxin päälle sovitettuna Othello on ikäänkuin "pienempi". Othellosta ottaisin Maxille tuon koon 104 cm, vaikka Baggiessä päädyttiin kokoon 98 cm.

  Fivesome: Valitettavasti Niilo Ilon valikoimissa ei ole ainakaan tänä vuonna makuupusseja.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)