keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Ticket to Heaven - Baggien koot

Testailtiin pojille Ticketin Baggie North - haalareita. Tai siis oikeasti ollaan useampana päivänä pikkuhiljaa soviteltu eri kokoja ja malleja. Yllätys, yllätys, pojat eivät kovin mielellään pue toppahaalareita ja talvihattuja, ja poseeraa sitten kiltisti kameralle :)

Ticketin koot ovat reiluja, eli kovin suurta pukua ei kannata ottaa. Jotkut tykkäävät, että puku on juuri sopiva, jolloin käytössä olevaa kokoa voi pyöristää alaspäin. Jotkut tykkäävät, että puvussa saa olla reiluutta ja kasvunvaraa. Silloin voi ottaa oman kokoisen, tai jopa vähän reilun koon. Myös lapset ovat vähän "erimallisia", joten ihan suoraan ei voi verrata. Toiselle lapsella reilu puku voi olla toiselle sopiva, vaikka lapsen pituus olisikin sama :)

Kuvissa pojilla ei ole kenkiä, eikä välihaalaria. Kuitenkin normaalit sisävaatteet, paita ja housut haalarin alla.


Isompi malli Max 3,5 v, pituus 101 cm, käyttää suurimmaksi osaksi kokoa 104 cm


Vihreä (greenery) haalari koossa 98 cm, tämä on juuri sopiva. Hyvin riittää hihan- ja lahkeenpituus myös näin kädet ylhäällä.

98 cm


Tässä 104 cm haalari, väri coffee. Aika paljon reiluutta lahkeissa, tällä menisi takuulla koko talvi.104 cm


Maxilla (päänympärys 52 cm) Emba-hatusta koko L


Pienenpi malli Frans, 2 v ja 3 kk, pituus 90 cm, käyttää pääsääntöisesti kokoa 92 cm
Kuvassa haalari koko 86 cm

86 cm haalari, juuri sopiva. Fransilla (päänympärys 50 cm) Emba-hattu koko M.


86 cm

92 cm haalari, aika paljon reiluutta lahkeissa. Tämä menee varmastikin koko talven.


92 cm takaaMeillä valitaan Maxille haalarista koko 98 cm, että päästään heti alkutalvesta käyttämään sitä. Voi olla että lopputalvesta on jo vähän kippana, mutta sitten käytetään kakkoshaalaria. Fransin kasvuvauhti on vielä nopeampaa, joten Fransille valitaan 92 cm haalari. Alkutalvesta käytetään tarvittaessa muita haalareita, jos tämä tuntuu liian isolta.

14 kommenttia:

 1. Tuo vihreä haalari on kyllä kaunis, blääh meillä taitaa olla viime talvelta vielä sopiva haalari...

  VastaaPoista
 2. Kiva esittely. Nöpöllä onkin onneksi koossa 86cm pari Tickettiä, hän kun on nyt vajaa 90cm niin niillä lähdetään talveen=)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, tää tuli tarpeeseen :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia!
  Mä en osaa päättää minkä haalarin meidän esikoiselle ostaisin ja olenkin ihan raivoissani!! Vaihtoehtoja on niin monia, ihan liikaa... Ticket, Molo, Minymo?? Argh! :/
  Niin ja kiva "työhuone" sinulla! Pidätkö sitä koskaan auki vieraille?

  VastaaPoista
 5. Kiitos esittelystä. Pipot on kyllä mun ostoslistalla =)

  Ihmettelen omieni kohdalla ticketien puvuissa tuota lahkeiden pituutta, että miksi hitossa ne lahkeet on niin pitkät? Onko muiden lapsilla oikeasti täytettä niin paljon??? Noissa kuvissa 'onneksi' näyttää olevan lahkeessa 'kasvunvaraa' teilläkin.

  VastaaPoista
 6. Hanna: Työhuone on samalla Kotipuoti, avoinna keskiviikkoisin klo 10-14 ja sunnuntaisin klo 15-17. Tervetuloa käymään, jos satut Kuopion suunnalle :)

  Mari A.: Joo, kyllä mittaa lahkeissa riittää. Kasvunvaraa :)

  VastaaPoista
 7. Nä oon kyllä kivoja nämä sun koko postaukset.

  VastaaPoista
 8. meillä oli esikoisella viime talvena (ja jo edellistalven loppupuolella) ticketistä koko 110 käytössä. lahkeet tosiaan oli hiukan pussilla (kun nyt on pituutta se 111+cm...), mutta hyvien resorien vuoksi se ei haitannut. mutta musta tuntuu, että se sama pussitus oli pienemmissäkin :o) ticketissä meille plussaa on selkämitta!

  VastaaPoista
 9. Me ollaan tulossa Kuopion suunnalle ensi viikolla ja todennäköisesti pääsisin piipahtamaan puodissasi keskiviikkona! :) Olisi kiva nähdä!

  VastaaPoista
 10. Hanna: Tervetuloa :) Puotiin voi piipahtaa sovitusti myös muina aikoina, jos nuo aukioloajat eivät satu aikatauluun :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos tästä postauksesta, varmistui siis että meille täytyisi kanssa ottaa 98cm, jos nyt Ticketiin päädyn. Emil on siis Maxia 1cm lyhyempi, heh. Tuo vihreä olisi kyllä aika kaunis.. ;)

  VastaaPoista
 12. Kiitti kovasti tästä postauksesta! Hyvää tietoa tarpeeseen :)

  VastaaPoista
 13. Hyvää tietoa, mutta minä puen lapseni aina reiluihin ja minusta nuo sinun sopivat on jo pieniä =)

  VastaaPoista
 14. Anonyymi: Niinpä, mielipiteet vaihtelevat, minä tosiaan en tykkää reiluista. Kiva, jos bloggauksesta sait kuitenkin apua :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)