torstai 2. syyskuuta 2010

Shampoodlen tracksuit

Shampoodlen syksyn uuden tracksuitit ovat saapuneet Niilo Iloon. Väreinä kaunis sininen, harmaa ja musta.

Tracksuitien jujuna on pitkä käyttöikä, pitkien resorien ansiosta pukua voi käyttää noin kolmen vaatekoon ajan. Myös laatu on niin hyvä, että kangas kestää hyvin toistuvia pesuja ja käyttöä. Puvun voi pestä 60 asteessa, ja myös rumpukuivaus on sallittu.

Käytännöllisyyden lisäksi tracksuitit ovat kivannäköisiä päällä!


Fransilla (pituus 90 cm) tracksuit koossa 90 +-

Ja takaisin leikkimään..

Maxilla(101 cm) koko 100+-
Tässä housut koossa 110 +-, aika reilut.

Shampoodlen housujen kaverina Mini Rodinin zigzag-paita (104/110)

10 kommenttia:

 1. Ihania, ihania, ihania. Värit ova kyllä nyt niin täydelliset kuin olla vain voi,näin poikien äidille. Tuo alakuvan yhdistelmäkin on suorastaan mainio!!

  VastaaPoista
 2. Onko tuo 80+ pienin koko? Joutuu varmaan sitten vielä hiukan odottelemaan ennen kuin voi vauvalle hankkia ja muutenkin on varmaan kivempi jo kävelevällä. Tosi kiva myös tuo Mini Rodinin paita.

  VastaaPoista
 3. Ihania pikkumiehiä ♥ Shampoodlen asut on kyllä todella kivoja!!

  VastaaPoista
 4. Oliviah: Pukuja on saatavilla myös pienenpiä kokoja. Mutta minustakin puku on parempi jo kävelevällä lapsella :)

  VastaaPoista
 5. Hienon näköistä :) Meillä oli sitten molemmilla sama aiha mielessä eilen ;) Kiva nähdä puku Maxin päällä, sopii todella hyvin myös isommalle pojalle :)

  VastaaPoista
 6. Aika jännät! En oikein tiedä, onko mun makuun vai ei. ;)

  VastaaPoista
 7. Pirteä tuo kuninkaallinen sininen :) Meillä useampia shampoodlen pukuja, mutta tuo viime vuoden ihanan pehmeä ruskea on suosikki. Ruskean hupparin kanssa olemme pitäneet niilo ilosta ostettuja rattle leggareita :) Terveisin Anna-Lena

  VastaaPoista
 8. olen miettinyt tuota Shampoodlen pukua ostavani. En vaan tiedä onko kuitenkaan meidän juttu, niin en uskalla uutena ostaa. Täytyy tsekkailla josko huutiksesta sais. Kivan näköinen se kyllä on!

  VastaaPoista
 9. Tuo sininen on kyllä ihan kiva:) Musta hienoin kuitenki.. Ekan kerran, kun näin näitä pukuja, niin mielipide oli, että ei ikinä! Tarpeeksi, kun niitä on nähny niin onkin kiva tuo resorijuttu:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)