maanantai 27. syyskuuta 2010

Poikien välikautta, osa 2

Tässäpä poikien kakkosasut välikauteen. Nämä ovatkin kierrätysticketit, Fransin turkoosi puku on Maxin vanha ja Maxin puku on jo keväällä käytetty. Vain kengät ja hatut ovat uusia, hanskatkin olivat sopivat viime keväältä.

Turkoosi puku on säilynyt Maxin jäljiltä oikein hyväkuntoisena. Mitään kulumaa tms. vikoja puvussa ei ole ollenkaan, ainoastaan vähän tummentumaa tai vihertymää ruohosta polvien ja pyllyn kohdalla. Kun ei olla kovin ahkerasti jaksettu vetää kurahousuja puvun suojaksi :)

Poikien hanskat Reimatec, pipot jo aiemmassa postauksessa nähdyt Pim Pam velourhatut. Näihin setteihen meillä on myös UNQ:n dinohatut viileämmille ilmoille, Frans käyttää Maxin vanhaa turkoosi-ruskeaa ja Max sai uuden lime-mustan dinon.

7 kommenttia:

 1. Hyvännäköiset asut.:)

  Meilläki on pojalla tuollainen turkoosi takki. Se on kokoa 92cm ja ostettu jo keväällä 2009, mahtuu edelleen hyvin ja ensi keväänäkin varmasti vielä.;)

  VastaaPoista
 2. Kivat asut pojilla :) Minäkin ostin Patrikille Ticketin välikausipuvun. Otin kokoa 80, mutta on aivan valtava. Ehkäpä sitten ensi keväänä...

  VastaaPoista
 3. Minä oonkin unohtanu kokonaan tuon puiston olemassaolon. Pitänee ottaa vahinko takas ja lähtee joku päivä Suwin kanssa puistoilemaan uusiin maisemiin.
  Tuolla puistossa tuli käytyä Aten ollessa pieni, se kun oli naapurissa.

  VastaaPoista
 4. Upeat setit ja tuo PimPam pandahattu on ihan napakymppi tuohon pukuun!

  VastaaPoista
 5. Huippusetit, taas niin ihanasti samanlaiset, mutta kuitenkin erilaiset!

  VastaaPoista
 6. Tosi kivat setit molemmilla, nuo Pim Pamit kyllä kruunaavat asut!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)