tiistai 7. syyskuuta 2010

KAMELEONT DESIGN syksy 2010

Ihanan värikäs Kameleont Designin syysmallisto on saapunut ja tilattavissa Niilo Ilosta. Kokoja väliltä 56-128 cm. Tutustu ja tilaa pian omasi!

Osa mallistosta saapuu vielä lähiaikoina jälkitoimituksena.8 kommenttia:

 1. Moikka! Pystytkö ottamaan pojista kuvia noi uudet Kameleontit päällä?? Eritoten tuo tähtipaita ja tähtihuppari kiinnostaa, miltä ne näyttää livenä. Piirroskuvista on niin vaikea tulkita : )

  VastaaPoista
 2. Marika: Paremmat kuvat ovat tulossa, heti kun saadaan kuvat käsiteltyä :)

  VastaaPoista
 3. Mitä materiaalia tuo huppari on?

  VastaaPoista
 4. Osaatko sanoa miksi Kameleont laittaa kankaat aina myyntiin ennen uutta mallistoa? Musta tuntuu sille, että mallisto on aina jo nähty, kun nuo samat on saanut kankaana jo kesällä.

  VastaaPoista
 5. Ihanat nuo ruskeat tähtipökät!

  VastaaPoista
 6. Ai sinulle tulikin 128cm saakka nyt, jos olisin tiennyt niin olisin tilannut sinulta! Ehdin jo silloin reilu viikko sitten varaamaan toisaalta, höh. ;)

  -Poikien tyyliin Mia-

  VastaaPoista
 7. Petra: Kameleont myy kankaita ja valmiita vaatteita, ja tosiaan näyttää olevan näin päin että kankaat ovat ensin myynnissä. En osaa sanoa miksi ovat tällaiseen ratkaisuun päätyneet..

  Itse, kun en niin työskentele kankaiden parissa niin nämä vaatemallistot näyttävät uusilta :)

  Mia: Laajennan mahdollisuuksien mukaan kokoajan kokovalikoimaa sekä pienenpään että isompaan suuntaan. Harmi, kun ehdit tilata muualta. Mielellään olisin tehnyt kauppoja :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)