keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Nova Starin upeat talvitakit

Nova Starin toppatakit ovat tilattavissa Niilo Ilosta. Takeissa on irrotettava huppu, ja kaksi vetoketjutaskua edessä. Päällinen 100% polyesteriä, fleecevuori (hihoissa liukaspintainen vuori). Koot ovat Novan tyyliin reiluhkoja.

Meillä näistä mustista tulee poikien kaupunkitakit talveksi :)

7 kommenttia:

 1. IHQUT!! Harmi kun viime talvinen punainen mahtuu vielä...vitsit tuo musta olis kiva... mistä saisi tekosyyn hankkia tuon?

  VastaaPoista
 2. No enpäs tiennyt että teillekin nämä tulee. Harmi. Tilasin jo aikaa sitten molemmille, värit on varmasti vaikea arvata ;) NS:n toimistusvaikeuksien vuoksi vasta eilen saimme tytön takin, pojan rotsia vielä odotellaan. Onko muuten myös isompia kokoja tarjolla muista NS:n vaatteista?

  VastaaPoista
 3. Toi musta on kyllä tyylikäs, harmi vaan ettei vielä meidän pojalle kovin käytännöllinen :)

  VastaaPoista
 4. anana: Nova Staria oli tälläkin kaudella 120 cm saakka, valitettavasti isommat koot jo osasta tuotteista loppuunmyyty. Jatkossa kokoja tulee osittain jopa 150 cm saakka :)

  VastaaPoista
 5. oi ,ihania molemmat ! yksinkertaisia,just meidän tyylisiä myös väreiltäänkin!

  VastaaPoista
 6. Jees. Meillä toivottavasti menee tuo 150 cm ainakin nyt syksyn. Kokeillut en vielä ole, saan pompun NS:t toivottavasti tällä viikolla ja sitten sen näkee. Toivon toki että mahtuu vielä ensi keväänäkin ja voin hänelle jotain kevään mallitoista tilata, mutta sen näkee sitten.

  VastaaPoista
 7. Vihdoin joku myy tätä!! Heti lähti tilaus meille, kerrankin tyttö saa just täydellisen ihanan takin!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)