keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Tupperin tavaraa

Vähän aikaa sitten kirjoittelin kutsukierteestä, johon olen joutunut. Sillä saralla on ollut vähän hiljaisempaa, mutta nyt alkaa sitten tippua kutsujen satoa. Siis niitä tarpeettomia ostoksia, joita ei oikeasti halua eikä tarvitse, mutta jotka kutsuilla alkavat kuitenkin tuntua tuiki tarpeellisilta.


Ensimmäisenä voisin esitellä Tupperin lastenastiat, joita on jo viikon verran testailtukin:

Tässä koko setti, hinta 47€. Maxille kannellinen ruokalautanen, jossa silikonialusta sekä haarukka ja lusikka. Fransille kaksi kannellista ruokakippoa ja nokkamuki.Pikkukipoissa on kätevät kahvat, nämä on hyvät kädessä! Kipot voi lämmittää mikrossa ja näihin on kannet, joten loppuruoan voi laittaa kätevästi jääkaappiin.Kukanmuotoinen silikonialusta on tosi kätevä, lautanen suorastaan liimautuu kiinni pöytään. Ei pääse Maxiltakaan tippumaan lautanen lattialle! Alusta tuntuu vain olevan aika lianarka, ei meinaa puhdistua millään.


Lautaseen kuuluu kansi. Jos ruokaa jää tähteeksi, helppo laittaa kansi päälle ja jääkaappiin odottamaan seuraavaa ruokailua. Tai tehdä jääkaappiin valmiiksi ruoka seuraavalle päivälle. Silikonialustaa ei voi lämmittää mikrossa, mutta lautasen voi.


Nokkamukissa imuosa on myös silikonia. Tuntuu olevan pojista mieluinen muki ja äidistäkin kiva, koska sisältö ei roisku lattialle vaikka muki tippuisikin. Mukissa ei ole kuitenkaan mitään vaikeasti pestävää venttiilisysteemiä.
Frans testaa..


Hyvältä maistuu :)

3 kommenttia:

 1. Meillä on muuten ihan samat tupperin lautaset 9v takaa!, värit vaan hiukan eri ja kumialustan malli ja nokkamukin malli.
  Täysin ehjiä ovat vieläkin vaikka on siis jo neljällä käytetty, joten hyviä ostoksia olet tehnyt! ;o)

  Tosi herkut nämä uudet värit!

  VastaaPoista
 2. Kyllä nuo Tupperit on ihania vaikkakin mielestäni aika tyyriitä mutta kun hinnan jakaa sille väh. 10 käyttövuodelle niin eihän se sitten kallista ole :)

  Olen itse onneksi säästynyt pitkään aikaan kaikilta mahdollisilta kotikutsuilta. Kivahan niissä on käydä ja katsella kaikkea ihanaa tavaraa.

  VastaaPoista
 3. Minä ja moni tuttu on kaipaillut tupperikutsuja, kun täällä meillä päin ne on jotenki kadonneet? Nuo pikkukipot kyllä tilaisin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)