sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Pikku-Dinot välikausipuvuissaan

Viimein tännekin päin saatiin kunnolla lämmintä ja päästiin testaamaan uusia välikausipukuja. On sitä jo odotettukin!

Pojat ovatkin ulkoilleet oikein kunnolla, pieninkin tietää jo huutaa ovella ulos :)

Maxilla välikausipukuna on turkoosi Ticketin Uffo-haalari ja Fransilla Ticketin Plain Rain fleecellä. Aluksi mietin Fransillekin haalaria, koska se olisi helpompi pukea. Mutta kaksiosaisessa puvussa on tuo irrotettava fleece-vuori, toimii varmasti ainakin syksyllä paremmin kun Frans kuitenkin välillä vain istuu rattaissa.

Molemmilla pojilla on UNQ:n dinohatut vastavärisinä sekä ohuemmat Kimperin pipot. Kimperin pipot on kyllä tosi herkullisen väriset!

Maxille löysin Reiman ruskeat kurahaalarit ja hanskat. Fransilla on turkoosit hanskat mutta turkoosit kurahousut olisivat vielä hakusessa. Ja Frans tarvitsisi jonkinlaiset kengät, joilla kävely onnistuisi ulkonakin. Siinä on vielä vähän treenaamista ;)

Pojat harjaamassa kotipihalla


Pikkumiehen puvussa on vähän kasvunvaraa..


Ilmakitaraa...?


Mummolassa puutarhahommissa


Frans tyytyy tarkkailemaan tilannetta


Veljekset

10 kommenttia:

 1. Meilläkin on pienellä turkoosi Ticketin haalari ja tuo sama Kimperin pipo. :D
  Voi hitsit miten kivalta tuo dinohattu näyttää, pitäis meille kanssa hommata..

  VastaaPoista
 2. Tosi suloiset kevätsetit =) Meillä oli kanssa joskus tuo ruskea takki ja housut. Meillä kaivattaisiin isompia kimperipipoja, täytyykin metsästää, nytpä tässä on aikaa kun on taas sairastupa pystyssä =(

  VastaaPoista
 3. Ihanat! :) Oi että. Mäkin haluuuuaaan dinohatun, mut en tiiä ostaisitko sit ensi syksylle vasta, nyt on meinaan täällä jo aika lämpimät kelit fleecemyssylle... :(

  VastaaPoista
 4. Onneksi minulla ei kolise Kimperit, on edes jotain mitä ei tarvitse shopata=) Kierrätystehtaassakin olisi ollut myynnissä kampanjahinnalla Kimpereitä, mutta en silti ostanut.

  Myös Ticketteihin on edelleen en-osta-jumitus, periaatteesta (olen tosi itsepäinen kun sikseen tulee;))

  Ihanan näköistä teidän mummolassa. Luntakin vielä, täällä ei sitä ole enää nähty aikoihin.

  VastaaPoista
 5. ollaampa siellä niin söpöinä! ihanat värit! lindexin bamse kurahousut olivat joku vuosi sitten juuri "oikean" turkoosit, meillä löytyy ne koossa 98. nyt en olekaan nähnyt missään sellaista "ticketin" turkoosia. mikä koko on tuo plain rain fleecellä?

  VastaaPoista
 6. Mummolassa on ihanat maisemat, varsinkin kesällä. Mahtava paikka!

  Poikien äiti: Plain rain on kokoa 86 cm, on aika reilu mutta syksyllä varmasti sopiva. Ruskea väri oli loppu kaikkialta, huutiksesta sain sitten tuon viime tingassa huudettua. Sieltä meinasin katsella myös niitä turkooseja kuriksia kun en tunnu enää kaupungille ikinä ehtivän :)

  Aika lämpimät on tosiaan nuo fleece-hatut, mutta pidetään niitäkin sitten syksyllä ;)

  VastaaPoista
 7. Ihanat veljekset.:)

  Meillä saa kaivella kaapeista koko aika vaan ohuempaa päälle...

  VastaaPoista
 8. Ihanat veljekset! Sulle on haaste blogissani :)

  VastaaPoista
 9. Meillä kanssa pojalla käytössä turkoosi Ticket. nyt kun kelpaa sininenkin vaate. Ruskea haalari ei kelvannut päälle jostain syystä. Isille poika selitti, että puku on liian iso (höpöhöpö, samankokoinen kuin turkoosikin) ja mulle, että se on isin värinen. Hassu poika, mistä lie keksii selityksiä...

  Meillä pipoja on lähtenyt mukaan ihan Lindexistä ja CM:sta. En ole jaksanut/ehtinyt tilailla. Kivathan nuo Kimperit kyllä on.

  VastaaPoista
 10. Suloisilta näyttävät pojat välikausitamineissaan :) Meillä päin alkaa olla turhan lämpimät kelit niillekin. Mutta tuleehan aina syksy ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)