perjantai 10. huhtikuuta 2009

Harjausta

Mukava seurata, kun vauva kasvaa isommaksi ja alkaa oppia uusia taitoja. Frans oppi ensimmäiseksi taputtamaan ja pitämään kännykkää korvalla, aivan kuin puhuisi siihen. Seuraavaksi poju oppi vilkuttamaan (mistähän johtuukin, niin poika vilkuttaa aina kun näkee isänsä..)

Tänään Frans oppi vasaroimaan ja oli aivan hirmuisen tyytyväinen itseensä. Vasaralla paukutettiin sitten kaikkea mahdollista, legoja ja lelulaatikoita, sohvia ja pöytiä sekä tietysti isonveljen päätä! En tiedä oliko timpuri-isillä minkälainen osuus tämän taidon nopeaan kehittymiseen?

Kaikenlainen harjaaminen on Fransille mieluista. Joka aamu meidän pikkupoika, 10 kk, harjaa itse hampaansa. Tosin samalla voi tulla harjattua kylppärin lattiat sekä Maxin potta… On siinä varmasti bakteeritasapaino kohdillaan!

Myös hiusten harjaaminen on kivaa, tosin enemmän ne ovat sotkussa harjaamisen jälkeen kuin ennen sitä. Kaikki tämä harjaaminen pitää vielä hoitaa kävellen (huojuvasti) huoneesta toiseen. No, kyllähän se tasapaino kehittyy niinkin :D

Mukavaa Pääsiäistä kaikille!Hampaiden harjausta ja laatikon tyhjentämistä..


Ja harjataan välillä näin päin..


Hiustenharjausta vauhdissa. Max on käynyt tuttikätköllä..


4 kommenttia:

 1. Hih, meilläkin on ihan samoja juttuja, Nöpö just harjasi "tuuheaa" tukkaansa ja poitsu silloin tällöin varastaa tutit kätköistä ja autuaana lussuttaa niitä=)

  VastaaPoista
 2. Minkäs ikäinen Frans on nyt? Joko hän kävelee??

  Meidän Luca on tänään 11kk ja kävelee tukia pitkin ja juuri opettelee seisomaan ilman tukea.

  VastaaPoista
 3. Hih, meillä taas on iso työ saada pikkumies avaamaan suunsa hampaiden harjausta varten. Onnistuu vain kun hänelle laulaa samalla! :D
  Hiusten harjaus on kuitenkin lempipuuhaa ja äidiltä pitää aina kanssa harjata. Tosi mukavaa kun kiskoo näistä pitkistä hiuksista hiuksia päästä, kun se harjaus ei ole kovin hellää. ;)

  VastaaPoista
 4. Marika: Frans on huomenna tasan 10 kk ja kävelee melko sujuvasti. Poju on kävellyt jo kolmisen viikkoa. Vauhtivekarat on nopeita liikkeissään, alusta pitäen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)