tiistai 14. huhtikuuta 2009

Aaa, Kuu, Laa!!!

Tänä aamuna pojat ovat olleet taas lempipuuhassaan, hyppimässä tyynyille. Äkkinäisestä varmasti aika hurjan näköistä touhua, mutta kahden pikkupojan äidin mielestä melko mietoa..

Leikki alkaa siis siten, että kasataan sohvan eteen kaikki talosta löytyvät tyynyt (paitsi ne jotka äiti on salaa ostanut ja piilottanut isiltä..). Kaksi tyynyistä on isoja 80x80 cm lattiatyynyjä (pöllähdystyynyt) ja muut normaaleja sohvatyynyjä. Sitten vaan kiivetään sohvan päälle ja hypätään alas tyynykasan päälle!

Frans pienempänä ei (onneksi) vielä pääse sohvalle, joten pikkupoika pöllähtää tyynyille ihan lattiatasosta. Ja tietysti isonveljen pomppuja on mukava katsoa ja kikattaa :D

Maxille olen yrittänyt aina tilaisuuden tullen opettaa uusia sanoja, niitä kun ei meillä vieläkään hirveästi tule. Olen kannustanut Maxia laskemaan, Yyy, Kaa, Koo, hypätessään. Lopputulos on se, että Max asettuu huolellisesti hyppyasentoon ja huutaa ennen hyppyään: Aaa, Kuu, Laa!!!Veli on hyppäämässä..


Aaa, Kuu, Laa!!!

Ja tyynykasaan!


Fransin pöllähdys :o)4 kommenttia:

 1. Samat puuhat täälläkin heti kun silmä välttää. ;)
  Joo meillä ei siis saa hyppiä sohvalta tai sohvalla, mutta kyllä ne aina salassa hyppii. ;D
  Tosi kivat nuo maatilavaatteet!

  VastaaPoista
 2. Ihanat hyppijät.:)

  Meillä ei saa hyppiä sohvalla eikä sohvalta, eikä poika sitä kotona teekään, mutta mummilassa käytiin sunnuntaina ja siellä sai hypätä sohvalta ja repiä kukkia (!) yms... Mummi ei valitettavasti kiellä pojalta mitään, kukatkin kaipaa kuulemma "tuuletusta" välillä...

  VastaaPoista
 3. Hahaa, taitaa olla yleismaailmallinen tapa piilotella miehiltä tavaroita ja ostoksia.Itsekin sitä aina välillä harrastan kun intoudun shoppailemaan, joten kiva kuulla että muutkin tekee samaa:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)