torstai 23. huhtikuuta 2009

Blogitarjous vielä tänään ja huomenna

Blogitarjous -20% Moonkidsin ja Shampoodlen vaatteista on voimassa vielä tänään ja huomenna verkkokaupassani www.niiloilo.fi. Laita teksti Blogi -20% ostoskorin lisätietoja-kenttään, niin lasken alennuksen ennakkolaskulle.

Sainkin juuri tällä viikolla täydennyskuormat molemmilta toimittajilta. Nyt valikoimassa on enemmän kokoja sekä vähän uusiakin tuotteita. Olen myös saanut Myllymuksujen tuotteita myyntiin, kuvat päivitetään sivuille piakkoin.

Olen muuttanut vähän verkkokaupan ulkonäköä kun se ensimmäinen versio vaikutti
vähän värittömältä. On vain nämä kotiäidin ohjelmointitaidot sen verran huonot ettei oikein mieluista meinaa saada aikaiseksi..

Olisi kiva kuulla mielipiteitä verkkosivuista, mitä kannattaa parantaa seuraavaksi? Ja onko siellä kenties jo jotain hyvääkin? Kaikki kommentit otetaan ilolla vastaan :)

Tässä vielä kuvia meidän mainospojista:
Frans ja oranssit Moonkidsit


Mietteliäs malli


Max ja ruskeaa Moonkidsiä


Hyppy!!!


Aikas hyvin sopii asuun tuo Niilo Ilo vakosamettitakki..11 kommenttia:

 1. Paljon parempi ulkoasu kaupassa!!

  VastaaPoista
 2. Siis ihania nuo kuvat! Mutta miksi minun koneella ei näy kaikki kuvat verkkokaupassa? Eikö niitä ole vai pitäisikö kokeilla toista selainta tms? haluaisin tilata kestiksiä mutta ei vaan näy kuvat :(
  Entäs tuleeko äideille kestositeitä yms. myyntiin? Suosittelen ottamaan kuukupin valikoimiin :)

  VastaaPoista
 3. Laura: Myllymuksuilta en ole vielä saanut kuvia, joten ne puuttuvat verkkokaupasta. Saatko kaikki muut tuotteet näkyviin?

  Jos (ja kun) päästään hyvin alkuun näillä tuotteilla, laajennan sitten myös äidin tuotteisiin ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanan pirteä tuo Franssin asu! :) taitaa lähteä tilaukseen...osaatko neuvoa kokoa.1-veelle meinasin.pituus jotain päälle 75cm,kai ;) Onko 80cm kuinka pitkä noissa olkainhousuissa?86 taas liian iso?Entä body jos on niukkaa kokoa? Kiitos neuvoista etukäteen! :)

  VastaaPoista
 5. Mä voisin graafikkona antaa ihan ammattilaisen palautetta noista sivuista..tietty ottaen huomioon että ne on keskenkeräiset? Jos silmäni oikein näkevät niin tuolla on käytetty surullisen kuuluissaa comic sans-fonttia. Se kannattaa vaihtaa heti pois. Kaikkien tekstien kannattaa olla samalla fontilla ja mieluiten timesillä tai ariallilla. Mä en ole ihan varma tuosta oranssista väristä..ehkä se toimii ehkä ei pitäisi nähdä valmis lopputulos. Tuosta bannerista ylhäällä kannattaa ottaa pois nuo kaksi poikaa,liikaa menoa saa aikaa sekavan fiiliksen.Logo on kiva se toimii. Jos käytät oranssia niin älä käytä punaista. Toivottavasti en ollut liian ankara :G

  VastaaPoista
 6. Frans on 75,5 cm pitkä ja Fransin päällä on 86 cm haalari.

  On aika reilu, 80 cm olisi parempi. Lahkeen sisäpituus 80 cm:ssä on 29,5 cm ja 86 cm:ssä 33 cm.

  Fransin body on 86/92 cm, vähän reilu mutta ei häiritsevästi. Normaalisti käytetään 80 cm bodyja.

  Toivottavasti oli apua :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Jonna kommenteista, et ollut yhtään liian ankara. Sivut on todella kesken ja aikaa/taitoa ei hirveästi ole, mutta koko ajan opitaan uutta ;)

  Kiitos vinkeistä, paneudutaan tulevana viikonloppuna niihin!

  VastaaPoista
 8. Mä en ole käynyt katsomassa miltä aiempi pohja on näyttänyt niin en osaa verrata, mutta mun mielestä tuo oranssi kyllä hypähti niin rajusti silmille ettei houkuta enempää selaamaan.

  VastaaPoista
 9. Hei!
  Millainen vyötärö noissa Shampoodlen housuissa on? Olen monesti aikonut tilata ko. puvun mutta meidän tyttö on superhoikka, ettei mitkään housut haalarimallia lukuunottamatta tahdo pysyä jalassa. Onko noissa housuissa siis mitään kiristysmahdollisuutta. Entä kumpikohan koko 80+ vai 90 +) kannattaisi ottaa 1,6 v /85 cm pitkälle?

  VastaaPoista
 10. Shampoodlen housujen vyötärössä ei ole kiristysmahdollisuutta, mutta mielestäni ne ovat aika hoikkaa mallia. Ja jotenkin pysyvät hyvin jalassa koska lahkeiden resorit ovat niin pitkät.

  Koossa 80+ vyötärönympärys venyttämättä on 44 cm ja lahkeen sisämitta 32 cm. Koossa 90+ vyötärönympärys on 46 cm ja lahkeen sisämitta 38 cm.

  Max on 92 cm pitkä (ja aika hoikka) ja käyttää kokoa 90+. Puku on juuri sopiva ja käyttövaraa on vielä varmaan 5 cm. Frans on 75,5 cm pitkä ja hänelle 80+ puku sopii, mutta siinä on ryppyvaraa resoreissa noin 10 cm.

  Eli 80+ on varmasti sopiva, mutta siinä ei ole niin pitkään käytövaraa. 90+ voi olla alkuun vähän reilu, mutta sitä kokoa voi kyllä käyttää pitkään. Toivottavasti mitoista oli apua :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)