keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Kutsukierteessä

Minusta tuntuu että olen jäänyt kotikutsu-kierteeseen. Vähän aikaa sitten olin Party Lite-kutsuilla itse vieraana ja nyt eilen illalla järjestin omat kutsut. Ensi viikolla menen Tuppervare-kutsuille naapuriin ja parin viikon päästä pidän omat Me & I- kutsut. Eikä niistä edellisistäkään Me & I –kutsuissa ole kuin muutama kuukausi..

Itse asiassa noistakin kutsuista vain Meandi on kiinnostava. Party Liten tuotteet ovat moderniin sisustusmakuuni liian kiemuraisia ja hintakin on aika korkea. Tuppervare taas tökkää siihen, etten osaa ostaa mitään hyödyllistä.. Jotenkin vain olen joutunut tähän pyörityksen mukaan!

Kutsuissa on itse asiassa aika kova järjestäminen, ainakaan itse en osaa tehdä sitä puolinaisesti. Meillä siivotaan, leivotaan ja kuurataan sekä koti, lapset että äiti (mies lähtee aina karkuun). Eilen illalla meillä oli tarjolla Maxin synttäreistä tuttua valkosuklaadaim-kakkua, kasvispasteijoita, fani-paloja sekä kahvia, teetä ja mehua.

No on tässä se hyvä puoli, että kakkua jää aina tähteeksi. Taidankin ottaa palasen..nam..


Frans jaksaa harjoitella kävelyä, vaatteet Moonkids (meidän suosikit)Maxia vähän väsyttää kutsujen jälkeen, vaatteet Moonkids ja Metsolat

3 kommenttia:

 1. Mullakin oli viime viikonlopulle yhdet Me&I:n kutsut varattuna mutta sitten tulikin sairastapaus ja peruuntui koko homma :( Harmi, sillä mä ja mun lompakko oltais ilomielin menty kyläilemään :D

  VastaaPoista
 2. Itse tykkään käydä kotikutsuilla nykyisin. Jopa paha ennakkoluuloni Tuppereita kohtaan on poistunut omien hyvien kokemusten myötä.

  Uudella asuinalueella en kauheesti tunne vielä muita perheitä, joten kutsuja ei ole tullut vielä. Edelliset Party Liten ystävättärelläni tosin skippasin.

  VastaaPoista
 3. Kutsuilla on kiva käydä, olen käynyt Me&I ja Partylite-kutsuilla ja nyt innostuin järkkäämään itse Me&I-kutsut. Oli hauskaa:) Samat sanat, en mäkään osaa olla puunaamatta kotia ja leipomatta kaikenlaista, oli se kuitenkin mukavaa jotain touhuta ja nähdä tuttuja. Ihan kovin pian en kuitenkaan jaksa uusia kutsuja järjestää.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)