maanantai 23. maaliskuuta 2009

Autoja kirpparilta

Tänään käytiin kirpparilla. Muuta ei löytynyt, paitsi pojille autot. Maxille kunnon monsteriauto, jossa on vilkkuvat valot ja musiikki ja Fransille poliisiauto, jossa on myös äänet ja valot.

Max on pitkän aikaa kaupoissa aina kokeillut vastaavia äänellisiä autoja, joita meillä ei kotona ole vielä ollut. Ei vain aina kehtaa ostaa uutta, kun lelut kiinnostavat vain vähän aikaa.

Minäkin käytän sitä hyväksi havaittua tapaa että kannan aina osan leluista vähäksi aikaa varastoon. Sieltä ne voi kantaa takaisin sisälle ihan uusina leluina. Viimeksi olen tuonut takaisin sisälle tuon kuvissa näkyvän polkutraktorin. Fransin vauva-aikana on tuntunut että se on liian vaarallinen lelu olla sisällä. Max viilettää sillä aikamoista kyytiä :D

Nyt meillä kyllä alkaa olla näitä äänellisiä leluja ihan riittävästi, on autosimulaattoria, kitaraa, kirjaa ja nyt nämä autot. Kyllä meteliä riittää :o)



Frans traktorin selässä


Max tanssii musiikin tahtiin ;o)

Fransin poliisiauto



5 kommenttia:

  1. Leluja tosiaan kannattaa ostaa käytettynä, jos vaan löytää mieleisiä.

    Itse haluaisin kenuhepan meille, mutta pelkään että Nöpön sormet ovat veljen kiikkuessa alla, joten enpä viitsi heppaa sitten ostaa...

    VastaaPoista
  2. Minä ostan melkein kaikki lelut kirpparilta. Minusta ois älytöntä ostaa kaupasta, jos kirppariltakin hyväkuntoisena löytää.:)

    Meilläkin ois varmasti kova sana tuollainen monsteriauto.

    VastaaPoista
  3. Meillä on osa leluista saatuja, joskus kierrätetään serkkupojalta, harvemmin ostan kirpparilta. Synttäreiksi ostetaan aina jotain kivaa lelua ja silloin tällöin lahjon pojan olemaan kiltisti. Siis harvemmin kyllä jollain lelun ostolla, mutta joskus olen epätoivoinen...
    Meillä nuo vinku- ja älämölölelut ovat kyllä harvemmin esillä. Isin kanssa saa vinguttaa, kun minä pääsen jonnekin karkuun.

    VastaaPoista
  4. Meilläkin lelut tulee lähinnä vain synttäreinä ja jouluna kotiin. Niitä synttäreitä kun onkin aika monet vuodessa. ;D
    Mutta myös joskus tottakai jotain ostetaan, kun tilanne joku spesiaali.
    Kirppareilta ollaan hankittu aika vähän, koska lahjoina tulee jo niin paljon.

    VastaaPoista
  5. Meillä Niklas käy "leluostoksilla" leikkimökissä, minne on säilötty iso osa isompien lasten leluja. "Videovuokraamo" meillä on lasiterassin lipastossa (tuolla siis isompien sisarusten vanhat Muumit ja Disney-videot). Kirjastona toimii iso laatikko, osan lastenkirjoista lahjoitin päiväkodille.
    Uusiakin kyllä ostetaan, mutta aikalailla on rajoittunut muutamaan sarjaan.
    Aikaisemmin ostettiin myös kirpparilta, mutta meidän kylältä lopetti kirppis, joten kauemmaksi ei ole viitsitty/ehditty lähteä.

    Kiva muuten nähdä tuo me&i:n jalkapallopaita pojalla päällä, tuollaisen voisi meidän pallofanille hankkia, sikäli mikäli paitoja enää saa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)