torstai 1. elokuuta 2013

TAKAISIN KOULUUN!


 

Pian on taas ihanan aurinkoisen ja lämpöisen kesän jälkeen aika palata kouluihin ja päiväkoteihin. Niilo Ilo on nyt pullollaan ajankohtaisia arkivaatteita; huppareita, farkkuja, collegehousuja, pitkähihaisia paitoja, legginssejä ja mekkoja.
Valitse arjen aloitukseen mukavat collegehousut Name Itin mallistosta, omat mallit tytöille ja pojille. Paljon eri värejä + malleja, hinnat alkaen 9,95€ ja kokoja väliltä 80-152 cm.

Kaupassa on myös erä Name It farkkuja -30%. Name It farkut ovat mukavan pehmeää ja joustavaa kangasta, ja niissä on nappinauhasäätö vyötäröllä. Tytöille myös housuosastolta kivan keltaiset ja oranssinpunaiset värifarkut edullisesti 9,95€ (norm. 16,95€).
Hanki samalla pojille farkkujen ja collegehousujen kaveriksi käytännölliset pitkähihaiset Name It paidat 9,95€ sekä hupparit 19,95€. Katso myös hienot, väreihin sopivat, Molo Kidsin valokuvaprinttipaidat 39,95€.
 
Mekot ja legginssit ovat varmasti tyttöjen suosikkivaatteet koulutielle. Mallistostamme löydät laadukkaat ja suositut Vivian-legginssit syksyn uusissa väreissä sekä niihin sopivat neule- ja trikoomekot. Kanta-asiakkaana saat Vivian-legginssit edullisesti yhteishintaan 2 kpl 12,95€ (kanta-asiakkaaksi pääset helposti kirjautumalla asiakkaaksi tilauksen teon yhteydessä). Mekkojen kaveriksi sopivat myös hyvin herkulliset syksyn uutuus-sukkahousut.
 
Tilaa samalla syksyn makeimmat Moppy drop shape-heijastintähtihatut! Mahtavat värit: keltainen, oranssi, turkoosi, vihreä, musta, pinkki ja violetti. Paljon kokoja, suurimmat koot menevät myös aikuiselle. Hinta vain 7,95€!
 
Tervetuloa tutustumaan syksyn ensimmäisiin uutuuksiin. Tilaa nyt kerralla käytännölliset ja hyvännäköiset vaatteet koulun aloitukseen. Tarjoukset ovat voimassa verkkokaupassa ja Kuopion myymälässä 11.8. saakka. Verkkokaupassa tarjoamme aina yli 100€:n tilaukset ilman postimaksuja.
 









1 kommentti:

Kiitos kommentistasi :)