perjantai 23. elokuuta 2013

Makeita yllätyksiä Niilo Ilossa!


 
Tervetuloa Niilo Iloon tutustumaan syksyn uutuuksiin, kauppa on nyt pullollaan herkullisia uutusmallistoja usealta eri merkiltä, mm. Nosh Organics, AlbaBaby, Småfolk, Maxomorra. Lisäksi Kimperiltä saimme erän suosittua pipoa uutuuskuosilla, Pupujunaa pinkkinä ja vihreänä.

Niilo Ilossa on nyt myös kaksi kokonaan uutta merkkiä, Islantilainen mói ja englantilainen Indikidual, jotka molemmat valmistavat tyylikkäitä lastenvaatteita ekologisesti luomupuuvillasta.

Myös toppaa on jo saapunut paljon Molo Kidsiltä ja Ticketiltä, toppamallistot täydentyvät pian Racoonilla ja Mini Rodinilla ja myös Ticketiltä on paljon uutuuksia vielä tulossa. Toppapukuihin sopivia talvihattuja on mallistossa paljon, ihanat Pim Pamit ja Tintut, sekä paljon Molon ja Name Itin hattuja.

Tänä viikonloppuna (23.8.-26.8.) tarjoamme kaikki tilaukset ilman postimaksuja! Lisäksi pakkamme kaikkien tilausten mukaan MAKEAN YLLÄTYKSEN!

Nyt kannattaa siis päivittää syksyn vaatekaapit kuntoon, valikoima on nyt parhaimmillaan. Tervetuloa ostoksille!

2 kommenttia:

  1. Eiks nyt kannattais laittaa jo noi småfolkin uikkarit aleen kun kesä alkaa olla lopuillaan ;)

    VastaaPoista
  2. j.m: Småfolkin uikkarit olivat kyllä kesäalessa Juhannukselta heinäkuun loppuun asti.

    Kuluttajasuojalain mukaan aleaika on rajallinen, joten ovatkin nyt normaalihintaisia. Ja kyllähän kylpylöiden ja uimahallien myötä uikkareille on kysyntää läpi vuoden :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)