keskiviikko 7. elokuuta 2013

NIILO ILO ARVONTA / TULOKSETNiilo Ilo uudistuu-arvonta on päättynyt. Suuret kiitokset kaikille hyvistä mielipiteistä ja osallistumisesta! Vastauksistanne oli mukava huomata, että olemme hyvin samoilla linjoilla uuden verkkokaupan toiminnoista ja myös merkkivalikoiman uudistamisesta. Uskallan siis luvata, että uudessa kaupassa toimitaan hyvin pitkälti toiveiden mukaisesti esim. juuri portaittaisten postikulujen (ja mahdollisimman pienten sellaisten) muodossa :)

Mutta sitten itse arvontaan.. Palkintoina arvonnassa on 50€:n lahjakortti ja 2 (kaksi) Mini Rodinin jumppapussia, arvonta suoritettiin numeroarpojalla. Tässä tulokset:
 

1) palkinto 50€:n lahjakortti

Anonyymi sanoi... Yhdellä arvalla mukana arvonnassa. :) Johanna /nxmo


2) palkinto Mini Rodini jumppapussi

Lea sanoi... Arvontaan mukaan... Painon mukaan tulevat postikulut ois kivat, mutta tuottavat varmasti myyjälle liikaa töitä. Mahdollisimman halvoilla postikuluillahan sitä aina haluaa ostaa. :)


3) palkinto Mini Rodini jumppapussi

AnnaT. sanoi... Osallistun yhdellä arvalla :) Tykkään tilata monesti esim. yhden paidan kerrallaan ja siksi kannatan portaittaisia postikuluja. Niilo Ilon kanta-asiakastarjoukset on kivoja kampanjoita! Samoin välillä postikuluttomuustarjoukset. Valikoimista sen verran, että uudistukset kuulostavat hyvältä suunnalta. Terv. AnnaT. Jkl


Voittajat, otattehan yhteyttä sähköpostilla niiloilo@niiloilo.fi. Kiitokset vielä kaikille osallistujille!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)