keskiviikko 14. elokuuta 2013

Eskarilainen


Meillä eletään jänniä aikoja.. Max aloittaa esikoulun ensi viikon maanantaina! Max onkin tosi innokas lähtemään esikouluun vaikka varmasti vähän jännittääkin.

 
Hieman haikeuttakin tässä eskarin aloituksessa on; pojat jakautuvat nyt eri ryhmiin. Veli ei olekaan enää päiväkodissa tukena ja turvana, vaan päivät vietetään erillään omien kavereiden kanssa.
Onneksi kuitenkin vielä tämä vuosi ollaan saman päiväkodin alueella, joten pihalla varmasti pääsee leikkimään myös veljen kanssa. Ja voihan se olla, että illat sujuu jatkossa sopuisasti, kun on joutunut olemaan rakkaasta veljestä erossa koko piii-ii-tkän päivän.. Näin olen ainakin kuullut osalta vanhemmista :)
 


Eskaria varten tärkein hankinta on varmasti reppu, jossa päädyttiin klassikkoon, Fjällrävenin kettureppuun. Ja vielä ajattoman mustaan, joka kestää hyvin aikaa ja kulutusta. Sitä voi sitten somistella angrybirdsstarwarsspidermanbatman-avaimenperillä tms. hahmoilla, jotka sattuvat juuri silloin olemaan muodissa.Vaatepuolella olemme täydentäneet farkku-, collari- ja paita-osastoa, kuvassa Maxin päällä suosikit, Mini Rodinin pantteripaita + Villervallan mustat velourit.Vielä muutama päivä jännitetään ja sitten alkaa uudenlainen arki :)

3 kommenttia:

 1. Meillä alkoi eilen eskari. Muutos oli aika iso, koska lapsen eskari on koululla, loppupäivän ulkoilut ja hoito on koulun pihapiirissä olevassa päiväkodissa (eri pk kuin missä ollut aiemmin). Koulu on iso yhtenäiskoulu, jossa on yli 800 oppilasta. Eskarilaiset ja ekaluokkalaiset ovat onneksi omassa siivessään. Alueellamme on toinenkin eskari ja lapsen päiväkotiryhmästä siirtyi tuohon eskariin vain muutama lapsi, joten paljon on uusia lapsiakin. Heistä muutamaan lapsi tutustui jo viime viikolla ollessaan tuossa uudessa päiväkodissa hoidossa.

  Jännitys on ollut aika kovaa etenkin ensimmäisenä aamuna uudessa hoitopaikassa. Eilen eskarin alkaessa tädit ja osa lapsista oli jo tuttuja ja tiloihinkin käytiin keväällä tutustumassa. Uutena asiana oli kuitenkin esim. tarjottimen kantaminen ruokalassa.

  Kaikki on tähän mennessä mennyt hyvin, lapsi on viihtynyt, eikä ole ensimmäisen aamun jälkeen jännittänyt. Ja mikä ehdottomasti parasta, ensi vuonna ekalle luokalle mennessä lapset sekä koulu ovat tuttuja. Meillä ei siis tarvitse luultavasti juurikaan koulun alkua jännitellä.

  VastaaPoista
 2. Oi, jänniä aikoja :) Mukavaa eskarin aloitusta sinne!

  VastaaPoista
 3. Meidänkin ekaluokkalainen sai samanlaisen repun, tosin hiekan värisenä. Jos poika kyllästyy jossain vaiheessa reppuunsa, niin äiti voi kyllä ottaa sen käyttöönsä ;). Ja somisteena löytyy totta kai angrybirdsstarwars-maskotti.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)