torstai 7. maaliskuuta 2013

Taistelutoverit


Olen tainnut joskus mainitakin, että meillä elämä on yhtä taistelua! En nyt tällä tarkoita, että elämä olisi jotenkin erityisen hankalaa, vaan ihan kirjaimellisesti taistelua.

Välillä ninja-taistelua, välillä valomiekka-harjoituksia, sitten starwars-sotaa ja herofactory-taisteluita ja tietenkin joskus pitää myös bleidata. Kauheasti outoja sanoja, mistä en vielä muutama vuosi tiennyt mitään. Mutta nyt ne ovat kyllä tulleet hyvinkin tutuiksi :)

Meidän pojat tulevat (yllättävän) hyvin toimeen keskenään, leikit osuvat (melkein) aina yksiin. Tietenkin pientä veljellistä nahistelua on välillä, ja joskus joutuu hyvinkin tiukasti toimimaan erotuomarina. Mutta pääasiassa leikitään kiltisti ja sovussa pitkiäkin aikoja.

Tällä hetkellä kivoin juttu on Star Wars-legot, joista rakennetaankin jo melkoisia taisteluita. Ensin tehdään taistelualukset, sitten hyvikset + pahikset. Ja sitten taistelu alkaa, eli toisin sanoen jopa tunnin rakentelun tulokset tuhotaan viidessä minuutissa..

Ja sitten voikin taas aloittaa alusta. Minä vähän epäilen, että juuri taistelun rakentaminen onkin se mukavin juttu. Äidin kauhuksi on hauskaa kaataa laatikollinen pikkulegoja lattialle, kun pitää löytää joku muutaman millin kokoinen kypärän visiiri. Niin, ja sehän pitää olla juuri se oikein värinen visiiri, näissä asioissa ei tehdä kompromissejä.

Mutta mikäs siinä, kiva kun pojat viihtyvät ja onhan rakentelu ihan kehittävää ajanvietettä :)
4 kommenttia:

 1. En niin kauhean innolla odota pikkulegoaikaa :D.

  Hyvä että pojilla leikit sujuu ja taistelut pysyvät enimmäkseen leikeissä. Pieni nahistelu totta kai kuuluu asiaan, niin kai sisarusten kesken aina. Toivottavasti säilyvät hyvinä ystävinä läpi elämän.

  VastaaPoista
 2. No vitsi, meilläkin on niin Ninjagota ja Starwarsia tuollakin kohta 3veellä, 4-ja-puol veestä puhumattakaan :D

  VastaaPoista
 3. Meillä kohta 6v rakentelee myös innoissaan legoilla. Meillä on rosvo-ja poliisileikit legojen suosikit eli poika keräilee lego CITY-sarjaa.

  Vaikken minäkään innoissani tätä pikkulegoaikaa odottanut ja pitkitin duploelämää, on oikeastaan kiva ajatella, että lelulahjat on nykyään aina samaa sarjaa eikä huoneeseen kerry kaikkea muuta muoviroinaa enää juurikaan (niit'ä vanhojakin on ihan riittämiin!)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)